Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

Kaikki hyviä, tosi vaikea tehtävä parasta valita. Toivottavasti sarja on pitkä ja kestää pitkää. En ole mitään ohjelmaa näin aktiivisesti seurannut.

Mummuliitti

Minun mielestäni Elizabeth Bligh on mielenkiintoisin henkilö sarjassa, kaikkine ilkeyksineen ja erehtymisineen. Häntä näyttelevä Noni Hazlehurst tekee mahtavaa työtä roolissaan.

ihastunut sarjaan

Multa on jäänyt ehkä joku jakso välistä näkemättä, voisiko joku kertoa mulle, miksi Olivia halusi vauvansa vaihdettavan jonkun toisen vauvan kanssa, mikä juoni siinä on takana, mitä Andrew juoni ja sai Olivian suostumaan juoneensa?

Minna

Olivian vauva kuoli kohtuun ja Andrew keksi, että vaihdetaan se sopivaan aikaan jonkun ei-toivotun synnyttäjän kanssa. Näin Olivian avioliitto säilyisi "täydellisenä"...... 

Koukussa

Ekat jaksot katsottu jo aikaisemmin, mutta oli pakko katsoa uudestaan ja mahtavaa kun sarja sai jatkoa...tosi..tosi hyvä sarja pitkästä aikaa...eläytyy juoneen mukaan.

Ihastunut sarjaan

Kiitos Minnalle tosi paljon kun kerroit syyn vauvojen vaihtoon. Nyt tajuan tilanteen ja ymmärrän Olivian teon ja syyn. Andrew tässä nyt pännii, kun paljasti asian Annalle ja Anna haluaa kertoa totuuden Olivian miehelle, mitähän siitä seuraa? Pakko katsoa kaikki jaksot, ettei tulisi epäselvyyttä asioiden tapahtumista, mutta kiitos, Minna!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat