Viestinnän tekijä Sari Tomperi: "Naispomojen alaiset ovat tyytyväisempiä"

Asiakkuusjohtaja ja liikkeenjohdon konsultti Sari Tomperi, 44, vetää naisjohtajuutta edistävää hanketta viestintätoimisto Ellun Kanoissa. Seitsemänvuotiaan poikansa kanssa hän nauttii lumisista laskettelurinteistä.

On hullua, ettei naisten osaamista hyödynnetä, sanoo asiakkuusjohtaja Sari Tomperi.Lue koko juttu

Viestinnän tekijä Sari Tomperi: "Naispomojen alaiset ovat tyytyväisempiä"

Kommentit (4)

Vierailija

Miehillä on puoliso kotona joka hoitaa lapset ja kotityöt. nykynaisien "vaiva" on että heiltä puuttuu vastaava tuki puolisolta. Miesten täytyy ottaa enemmän vastuuta kotona, jotta perheellisetkin naiset voivat nousta johtajiksi.Silloinkin, kun mies suorittaa enemmän kotitöitä, päävastuu on usein edelleen naisella. Lue Jenny Lehtisen erinomainen kirjoitus "Metatyö räjäyttää äidin pään". Yhteiskunnan odotukset ja perinteiset sukupuoliroolit ajavat usein naisen uupumuksen partaalle, ei niinkään hänen oma "täydellisyyden tavoittelu". Tämä ei ole naisten ongelma, joka ratkaistaan sillä, että "naisten pitää oppia sietämään epätäydellisyyttä" vaan yhteiskunnallinen ja rakenteellinen ongelma, joka ratkaistaan murtamalla perinteiset sukupuoliroolit, jo varhaiskasvatuksessa.

Hyvä pointti, Vierailija! Onneksi on myös miehiä, jotka hoitavat tonttinsa ja enemmänkin. Heitä vain pitäisi olla enemmän. Varmasti nykyisistä pikkupojista kasvaa parempia miehiä kuin isoisistään. Vai?

  • ylös 17
  • alas 14
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
-mökö

On, tukea antaviakin miehiä on. Ja me kaikki, joilla on poikalapsia, olemme osaltamme vastuussa siitä että tulevat miehet näkevät vastuun kantamisen kodista ja perheestä tärkeänä ja tavoittelemisen arvoisena. 

Siksi perheen ja kotitöiden ei pitäisi näyttäytyä aikuisten puheessa vain taakkana, joka pitää jakaa reilusti tai epäreilusti, vaan tärkeänä asiana, jonka hoitaminen kunnialla on ylpeyden aihe, niin isille kuin äideillekin. 

  • ylös 14
  • alas 15

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat