Sivut

Kommentit (35)

Käyttäjä2865
Seuraa 
Liittynyt4.2.2016

Savoksi:Perj'naatiskelu, Perj'jootilaesuus, Perj'loekoelu, Perj'kottoelu. Sama suomeksi:Perj'nautiskelu, Perj'joutilaisuus, Perj'loikoilu, Perj'kotoilu, Savoksi kuulostaa paremmalta, savolaiset kun osaa ottaa Perj'iisisti jopa muinakin päivinä kuin perjantaina. Perj'iisi voisi olla se sana joka käy jokaisen suuhun.

Caramel
Seuraa 
Liittynyt27.1.2016

Perjantailoko. Vietetään/järjestetään perjantailokoa. Loikoillaan sohvalla kotona. Tai syödään jotain oman perheen erityistä herkkua keittiössä ruokapöydän äärellä.

-mökö

Vau, savolaiset ne osaa! Mahtava valikoima. 

Meillä ei useinkaan vietetä eikä järjestetä mitään, mutta työ- ja kouluviikon jälkeen meillä tapahtuu säännönmukaisesti perjantailöpsähdys. 

Chocolate and sparkles
Seuraa 
Liittynyt7.9.2015

Hei come on! Elämme maailmassa jossa lainasanat on ihan arkipäivää. Miksi fredagsmys pitäisi suomentaa?
Antakaa mun nautiskella fredagsmysistä, kaikki väkisinväännetyt suomennokset vievät siitä terän! Fredagsmysissä on tiettyä tunnelmaa, tiettyä tyylikkään rentoa tunnelmaa, tiettyä ihanuutta.
Antakaa fregasmysin olla fredagsmys! :)

Niin paljon kuin Suomea, suomalaisuutta ja suomen kieltä rakastankin, antakaa mun syödä pizzaa ja sushia, juoda smoothieta, käydä crossfitissä ja etenkin viettää fredagsmysiä!

Riitta67

Perjantaimyssy. Se voi merkitä eri asioita. Itselleni se merkitsee työviikon nollausta yleensä pizzan ja siiderin tai colan kanssa. Pienen sulattelun jälkeen voi syödä vähän jotain makeaa, kunnes alkaa ällöttää ja tarvitaan taas vähän jotain suolaista. Ja sitten voikin taas ottaa vähän jotain makeaa. Siinä on perjantaimyssy valmis!

Marianne345

Löhöperjantai tai kotoperjantai tai lohtuperjantai (vrt. comfort food). Tai jos ei perjantai tavitse olla siinä mukana, niin kotoilta tai löhöilta.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat