Siiri

Lähetin saman myös Sanoman asiakaspalveluun:
Lehden tilaajana pysyminen alkaa arveluttaa kun lehden saisi varmemmin ilmestymispäivänä kioskilta tai ruokakaupasta kun kotiin asti sitä ei kuitenkaan tule. Yrittäkäähän tehdä Postin surkealle asiakaspalvelulle jotain, se auttaisi myös teitä kun tilaajat eivät lopettaisi tilauksiaan. Asia koskee tällä kertaa 18.2. ilmestynyttä Kodin Kuvalehteä (ei jaettu vielä klo 20) ja 12.2. ilmestynyttä Aku Ankkaa (jaettiin seuraavana päivänä, tilaaja on mieheni, osoite sama).

  • ylös 3
  • alas 2

Kommentit (3)

Hei Siiri, pahoittelemme kovasti, että Kodin Kuvalehti ja Aku ovat tulleet myöhässä. Lehtien jakelussa on ollut tällä viikolla logistiikkaongelmia, joiden vuoksi Kodin Kuvalehden tilaajista noin puolet on saanut lehden päivää tavallista myöhemmin eli perjantaina. Hyviä lukuhetkiä kaikesta huolimatta! 

Tiina tilaaja

Ihan samaa asiaa olen harmitellut että tilaajat saa lehden myöhemmin kuin mitä se irtonumerona on ostettavissa. Viimeisin lehtikin ehti meille vasta perjantaina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pahoittelut myös sinulle, Tiina tilaaja. Reklamoimme toki palvelun toimimattomuudesta ja pyrimme siihen, että lehdet ovat tilaajilla ensimmäisenä. Meille on myös arvokasta tietää aina, jos lehti on tullut myöhässä, joten kiitos viesteistänne!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat