Jouko muutti toiselle puolelle Suomea salaa kaikilta: Halusin testata, ketkä jäävät kaipaamaan

Jouko muutti toiselle puolelle Suomea salaa kaikilta: Halusin testata, ketkä jäävät kaipaamaan

Jouko Piispanen halusi aloittaa puhtaalta pöydältä. "Uusi ympäristö ihmisineen laittaa ajattelemaan asioita uudella tavalla.”

Jouko Piispanen, 49, ei halunnut seurata sivusta, kun elämä soljui ohi. Hän irtisanoutui, myi talonsa ja muutti vaimonsa kanssa toiselle puolelle Suomea eikä kertonut siitä kenellekään.Lue koko juttu

Kommentit (13)

Tytär

Kaksoissisko teki yhtä rohkean päätöksen ja muutti keski-suomesta Porvooseen uuteen asuntoon ja työpaikkaan. Hyvää kuuluu siis molemmille, uusia alkuja :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
ystävä

Ystävyys on molemminpuolista. On itsekästä lähteä ja jäädä odottamaan kuka ottaa yhteyttä. Itse ei ole ystävyyden luottamuksen arvoinen, jos ei vaivaudu kertomaan lähtöään. Anna enemmän kun odotat saavasi.

Minun elämäni

"Anna enemmän kuin saat" - höpö höpö. Olen toiminut tuon mukaisesti nuorempana ja sivuuttanut omat tarpeeni. Aina saisi olla antamassa lisää ja olla statistina toisten elämässä. Tein päätöksen elää omien tarpeideni mukaan ja en ole ikinä ollut näin tyytyväinen! Energiaa on tullut paljon lisää ja on aivan mahtavan tasapainoinen olo! Hyvä artikkeli!

Vierailija

Juuri niin. Jos *yksikään* ystävistä ei ole pitänyt yhteyttä, on ehkä ennemminkin peiliinkatsomisen paikka. Se vika siihen saattaa löytyä lähempää kuin itselle uskaltaa edes myöntää...

Vierailija

Minä suuttuisin pahasti, jollei ystäväni kokisi ystävyyttämme niin arvokkaaksi, että kertoisi lähdöstään. En siis ihmettele lainkaan, ettei vanhoista ystävistä kuulunut mitään.
Oman arvon nostoa ja huomion hakua.

Vierailija

Hieno ja rohkea veto, jos tuo on sitä mitä todella haluaa. Mutta minustakin turha ihmetellä, jos vanhoista ystävistä ei mitään kuulu.

KatjaSusanna

Kaunis tarina ja uskon, että herkälle ihmiselle paras vaihtoehto on tehdä muutos kaikessa hiljaisuudessa. Näin haluan itsekin toimia. Yleensä jos tulevasta muutoksesta kertoo, alkaa mielipiteiden suma, jota tunneherkän on usein hyvin raskas käsitellä. Hiljaisuudessa tapahtuvissa muutoksissa on voimaa ja viisautta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat