Piispa Irja Askola: Tämä runo on yksi tärkeimmistä elämänohjeistani

2532032

Katso video, jossa piispa Irja Askola lausuu rakkaimman lohturunonsa.Lue koko juttu

Piispa Irja Askola: Tämä runo on yksi tärkeimmistä elämänohjeistani

Kommentit (5)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
nim. leipäpappi

Piispa Arja Askolan lausumana, ihminen on "tavallinen se Arja, joka lukee ihmisten kommentteja" ja pappina, puhuu kansalle uskoa lohtua ja kiroaa niitä vihanpuhujia, vihaajia, kaikkia jotka vastustavat, vapautuneen maailman ihmisiä, elämästä oman tiensä kulkijana, lespoja, homoja, kirkon syytämätä rahaa pakolaisten auttamiseen ja lukemattomat kestit, bileet sun muut leveämäntien kulkemista.

Vanha suomalainen sanonta, "akat pitää turpansa kiinni, kun miehet puhuu".

Niin on kirkkokin sitä mitä siitä puhutaan ja lisätään uskomuksiin ja todistuksiin.

Teknillistyvä maailma, jota uskonnolliset-epäuskonnollisetkin luonnostaakin hyödyntää. Vanha sanonta,  "valvokaa... tai ei ainuttakaan uskovaa, lopun tultua".

Mitä tuo kirkko sitten todellisuudessa on, monelle se kirous ja monille autuus.

Tavallinen ihminenhän siinä on ajatuksineen ja mielipiteineen, niinkuin sanotaan "tavallinen kuolevainen". Ennen kiertävä saarnaaja pyrki väkisin sisälle mummon mökkiin ja mansi helvetintulella, mummo sanoi, "kyllä hän työntää hiiliä enemmän saarnaajan puolelle", kun oli talvella kekäleitä vetämässä koukulla uunista hellaan. 

Vierailija

In truth, we already know one another, profoundly, as human beings who share the same basic goals: We all seek happiness and do not want suffering.

Mutta, jos on ihmisiä, joiden elämää ohjaa kärsimyksen aiheuttaminen ja jopa niin, että muut manipuloidaan aiveuttamaan porukassa kärsimystä yhdelle.
Nämä ovat vainoajia. Joskus myös kiusaajiksi kutsuttuja.

Kaikki muut ihmiset voin ymmärtää, hyväksyä

Vierailija

Mutta yleistää ei saisi, voi olla niin, että 99% tietynkään lajin harrastjien naapureista ei olevkoskaan kokenut mitään näistä asioista, mitä joku vuosien ajan lähes hereilläoloajan, vaan itsestäänselvästi muut otettu huomioon riippumatta siitä, minkä ikäisiä perheen jäsenet

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat