Kommentit (5)

Vierailija

Usko itseesi ja luota vaistoosi.

Näe asioissa joka päivä jotain hyvää. Linnun laulu, auringonnousu, kirpeä syksy, vesisade, lapsen nauru, kaunis kukka pientareella, ohikulkijan hymy.

Pysähdy.

Kuuntele.

Katsele.

Liiku. Hyvät kengät takaavat liikkumisen ilon. 

Birgitta16

Nämä ohjeet on selkeitä, helppoja ja yksinkertaisia! Tuohon lisäisin yhden, itselleni äärimmäisen tärkeän keinon: mene metsään. Edes vähän, edes pari kertaa viikossa. Vaikka lenkille, tai siiten vaan olemaan taikka poimimaan sieniä ja marjoja, talvella hiihtämään.

Nämä kikat toimii - lähes kaikilla.

Osa ihmisistä on kuitenkin jo niin levottomia, niin kaukana omasta sisäisestä itsestään, etteivät he esimerkiksi osaa rauhoittua mindfullness-harjoituksissa, eivät osaa rentoutua saati olla metsässä ja vielä nauttia siitä. Tälläisilla ihmisillä kaikki täytyy aloittaa pienestä, aivan lyhyistä rentoutusharjoituksista. Ja tietysti niistä keinoista, joita on jo käyttänyt rentoutumiseen.

Joillekin koti ja omat arkiset ympäristöt lisäävät stressiä ja tällöin näiden on parempi lähteä pois, matkalle, retkelle, mökille. Olin ennen itse tällainen. En osannut rentoutua kotona, edes harjoituksilla, koska kotona oli liikaa töitä. Lähdin aina pois rentoutuakseni ja se toimi. Jaksoin aina vähän aikaa sen loman ansiosta. Nykyään en tarvitse niin paljon irtaantumisia, mutta haaveita irtaantumisista kylläkin! Tilaan muutamaa matkalehteä kotiin ja lueskelen niitä, rentoudun jo ajatuksesta, että pääsisin joskus uusiin seikkailuihin! :D

Vierailija

Oman rakkaan kodin sisustaminen ja perheen kanssa yhdessä olo on parasta ja tekee minut onnelliseksi.

Toisinaan onnea lisää kaunis tulppaanikimppu pöydällä ja ihana auringonpaiste.

Elämässä onnen tuo pienet arkipäiväiset asiat.

Ei se vaadi suuria tekoja tai muutamaa euroa enempää rahaa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat