Henna on koukussa pyykinpesuun: ”Silitän kaikki lasten vaatteet”

Henna innostui pyykinpesusta odottaessaan esikoistaan Idaa. Perheeseen kuuluu heidän lisäkseen mies, toinen tytär ja kaksi koiraa.

Jyväskyläläinen Henna Myllärinen rakastaa pyykinpesua, mutta ei sentään pese puhtaita vaatteita. Vielä.Lue koko juttu

Henna on koukussa pyykinpesuun: ”Silitän kaikki lasten vaatteet”

Kommentit (10)

Astma ja mcs, hajusteet vievät...

Hajustetuilla pesu- ja huuhteluaineilla varmistaa sen, että koko perheen kemikaalikuorma kasvaa 24/7, mitä pienempi lapsi, sen herkempi elimistö - myös lemmikit kärsivät, miettikää koiran tarkkaa hajuaistia ja perheessä jatkuvasti leijuvia hajusteita! Siinä sivussa tulee hajusteilla kiusattua muitakin: koulussa, työpaikalla, bussissa jne., allergikot, astmaatikot ja kemikaaleille herkistyneet voivat joutua hajusteista jopa hengenvaaraan.
Hajusteet on suunniteltu pysymään tekstiileissä tiukasti Ja toisaalta jokainen vaatteesta, lakanasta tai verhosta irtoava hajumolekyyli on kemiallinen yhdiste, vierasaine, jolla ei pitäisi olla mitään asiaa ihmisen elimistöön, ei ihokontaktin eikä hengitysteiden kautta.
"Ihanat tuoksut" voivat johtaa vakaviin seurauksiin, ainakaan lapsiaan (tai lemmikkejään) ei pitäisi kenenkään hajusteille altistaa!

  • ylös 22
  • alas 13
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
siniviiri

Pidän  kanssa miehenä tuosta pyykinpesusta! Tykään pestä pyykit vanhanaikaisella pulsaattoripesukoneella! Olen pessyt monia vuosia pyykit pulsaattoripesukoneella mökillä kesät ja talvet!  Tykään pyykin ripustamisesta narulle kuivumaan ja pyykin jälkikäsitelystä! Joskus pikku poikana  olin kesäisin välillä autamassa äitiä pyykin pesussa kun pesi maalla pulsaattorikoneella! Ehkäpä se rakkaus pyykinpesuun pulsaattoripesukoneella on lähtösin jo pikkupojasta asti! Onhan se erilaista pyykinpesua kuin automaattikoneella! Pidän kun on paljon erilaisia pyykkejä kerralla pestävänä!  

siniviiri

Hei huomasin vasta nyt kyselysi! Kyllä siinä päivä kuluu mukavasti pyykinpesussa pulsaattorikoneella tietekin riipuen pyykkimäärästä! Pesen kahteen yleensä kahteen kertaan pulverivedessä välissä vaitaen vesen! Huuhtelen useamassa saavissa kahteen kertaan välillä vaihtaen vesen! Mielestäni kyllä tulee yhtä puhdasta kuin automaattikoneellakin! Tään on sitä nostalkiaa! Nyt olen kokeillu myös tuota ulko kuivausta näin talvis aikaan ja todennut jotta kyllä se onnistuu ulkokuivaus näin talviaikaanin! Tulee pyykkehin raikas tuoksu! Pidän pyykinpesusta pulsaattoripesukoneella .                                                        

Vakuutustäti

Kuivavat saunan jälkilämmössä.. sydämestäni toivon, että ne pyykkinarut on pesuhuoneen puolella ja vain ovi auki löylyhuoneeseen. Jos palo roihahtaa ja saunassa on kuivatettu pyykkiä niin ei korvaa vakuutus mitään.

Vierailija

Mikään ei ole niin rentouttavaa kuin pyykin pesu ja jälkikäsittely. Lakanat mankeloin ja vaatteet silitän.

siniviiri

Minusta kanssa pyykin jälkikäsitely on  on mukavan rentouttavaa! Tykkään lakanoiden mamkeloinista ja silittämisestäkin! Minusta on mukavaa pestä pyykkiä pulsaattoripesukoneella!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat