Lukijan kirje: Näkökulman voi valita

On paljon asioita, joita emme voi valita. Mutta voimme valita sen, miten suhtaudumme tapahtuneeseen.Lue koko juttu

Lukijan kirje: Näkökulman voi valita

Kommentit (4)

:)

Juuri näin. Toki on asioista, joiden yli ei välttämättä omin voimin pääse, mutta nämä arkipäivän pikkuharmit saa monesti käsiteltyä sillä, että tietoisesti valitsee sen positiivisen asenteen. Työ on tylsää, tulet kohdelluksi epäreilusti, asiat ei mene suunnitelmien mukaan... onhan näitä. Keskity silloin siihen, mitä hyvää työssä on (vaikka asiakkaat, työkaverit, yhteisöllisyys... löytyisikö joku?), pura paha mielesi kaverille mutta älä jää rämpimään siihen. Joskus auttaa kun saa puettua sanoiksi sen, mikä harmittaa, joskus se vaatii usean juttutuokion ja useamman näkökulman - mutta puhuminen ja harmin jakaminen auttaa. Jokainen voi itse valita, näkeekö sadepäivänä vain harmaat pilvet vai keskittyykö kirkkaanvärisiin kumppareihin - vaikka väkisin!

  • ylös 10
  • alas 5

Hei nimimerkki :), olipa kiva viesti! Monen monta hyvää ajatusta. :-) Joskus voi tosiaan olla tärkeää purkaa paha mieli, mutta viisautta sekin, ettei jää siihen rämpimään. Vaikeimmista kriiseistä ei yhtä helposti tietenkään pääse eteenpäin ja valoa on vaikeampi nähdä kuin pienemmissä, mutta aina voi todella yrittää nähdä asioissa hyvääkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Tarpeeksi kun elää elämää, parisuhteen väkivallasta, lasisesta lapsuudesta, vanhempien kuolemasta nuorena ja nyt odotellaan tuloksia syöpä näytteistä; tuntuu ne pienet asiat tosi pieniltä. Elämä opettaa nöyryyttä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat