Lasse rakastaa kahvia: "Haluan kuolla hyvä kuppi kahvia kädessä"

Valokuvaaja ja itse oppinut kahvinpaahtaja perusti pienpaahtimon ja kahvilan Caffe Obscuran kotiinsa Helsingin Pikku-Huopalahdessa. Kotipaahtimo sijaitsee Wuoren studion takaseinällä. ”Harvassa paahtimossa on näin paljon taidetta”, Wuori toteaa.

Valokuvaaja Lasse Wuoren kotona leijailee ihana tuoksu. Kahviin hurahtanut Lasse saa mieleistään kahvia paahtamalla pavut itse.Lue koko juttu

Lasse rakastaa kahvia: "Haluan kuolla hyvä kuppi kahvia kädessä"

Kommentit (3)

maroulaki

Minun pappani kuoli 86 -vuotiaana onnellisena yöllä kahvia keittäessä. Hänellä oli tapana yölläkin herätessään keittää kahvit.

Hely.

Olen todellinen kahvikissa.Se ei tarkoita että joisin kahvia liikaa vaan sitä että nautin kahvihetkistä suunnattomasti! Olisin myös onnellinen jos joku tarjoaisi minulle kupillisen mustaa kahvia "lähtiäisiksi" edellyttäen tietenkin että pystyn nielemään.Olen aina huumaantunut kahvin tuoksusta.Lapsena ollessani maalla oli sekatavarakauppoja joissa jauhettiin asiakkaille kahvit pavuista.Vedin aina syvään kahvin tuoksua nenääni ja olisin ollut kaupassa vaikka kuinka kauan pelkän kahvin tuoksun takia.Myös mummuni jauhoi kahvin pavuista rännärillä.Kuului mukava ääni kun pavut pyörivät rännärissä.Kahvia ei koskaan jauhettu liikaa vaan juuri se määrä joka kulloinkin tarvittiin.Ilman ruokaa pärjäisin jonkin aikaa mutta kahvia täytyy olla aina reilusti varastossa!On se semmoinen nautinto.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hei nimimerkki maroulaki, voi miten kaunis lähtö isoisälläsi!

Ja kiva kuulla, nimimerkki Hely., että nautit noin paljon kahvihetkistä! Se on varmasti oikein perisuomalainen piirre, niin paljon kahvia kuluu meillä täällä KK:n toimituksessakin. :-)

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat