Anoppi, muista nämä viisi sanaa

Vanhempainryhmätoiminnan päällikkö Anne Viinikka Mannerheimin Lastensuojeluliitosta listasi viisi sanaa, jotka jokaisen anopin kannattaisi muistaa.Lue koko juttu

Anoppi, muista nämä viisi sanaa

Kommentit (2)

entinen anoppi

Voisikohan miniää opettaa myös, edes hyville tavoille. Ja ottamaan huomioon. Kun pyynnöstä tullaan toisesta kaupungista, että anopille voisi tarjota jotain - saati ankeasti vain huitaista keittiön suuntaan, että 'siinä saattaa olla vielä aamuista'. Ja ettei AINA olisi tyytymättömän näköinen. Ja kiukuttelisi. Ja valittaisi - milloin omasta perheestään, ystävistään tai siitä ettei niitä ole tai ... jne - Muutaman tunnin matka väsyttää vanhempaa ihmistä.

Mustikkamumo

Anoppi asiaan. Sain nenilleni n 10v sitten ja opin. Nyt miniän kanssa avain mukava suhde. En mene jos ei kutsuta (tosin joskus palautetta että en poikkea) hyvin harvoin kävelylenkillä pistäydyn pihaa. Autan lastenhoidossa kun pyydetään ja väliin kun leivon tai säilön vien ylim pojan perheelle. Joskus marjoja joskus sieniä jne. Viime aikoina olen saanut apuja mm synttäripäivien (70v)järjestämiseen jne. Nykyään mukavaa arvostan miniää äitinä lapsenlapsilleni ja hän minua mummoja. Näin on hyvä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat