Kommentit (3)

Pelaa järjellä älä reagoi

Sanot, että teillä menee muuten hyvin ja olet onnellinen. Ja että ainoa särö on pitkään kestävät riidat, joita et enää itse edes koe riitana siinä vaiheessa kun miehesi vasta kerää puhtia. Ymmärsinkö oikein?

Silloin kyllä kannattaisi varmaan tutkia oman riitelyrakenteesi hätäjharruja ja olla sytyttämättä miehesi riita-ahjoa liian usein. Kun kerran teillä kaikki muu toimii.

Tietysti se on molemminpuolista. Ja varmaan te molemmat laskettekin kustannuksia, että kannattaako tästä asiasta oikeasti ottaa iholle. Omien sanojesi mukaan olet herkästi tulistuva, mutta jos noin hyvin oman tilasi tunnet, etkö voisi vaan seitsemän kertaa kymmenestä keisistä jättää viimeistä sanaa sanomatta ja satsata kaikki panokset niihin tilanteisiin, jotka ovat isomman riidan arvoisia.

  • ylös 10
  • alas 13
Vierailija

Kun luin otsikon, ajattelin, että kyse on miehestä, joka jatkaa riitaa päiviä tai viikkoja. Ymmärrän että olet miestäsi nopeampi, mutta ei miehesikään ihan mahdottoman pitkään riitoja näytä vatvovan. Jotkut meistä ovat sellaisia, että kun tasapaino vaikka riidan seurauksena järkkyy, sen uudelleen saavuttaminen kestää jonkin aikaa. Kyse ei ole välttämättä siitä että toinen tahallaan pitkittäisi kiistaa, vaan siitä, että hän tarvitsee enemmän aikaa palauttaakseen mielen ja kehon riidan aikaansaamasta hälytystilasta takaisin normaalitilaan.

  • ylös 16
  • alas 6
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat