Ria

Aika kauan sitten asuin Madeiran saarella 6 kk (olin käynyt siellä useamman kerran ennen muuttoa sinne). Muutin Madeiralle 15.3. Kolmen kuukauden kuluttua aloin kaivata Maaliskuun räntäkelejä (koska ne ovat ensimmäinen Kevään merkki :0).

Madeiralla kesää on 8 kuukautta. Marras-helmikuussa on vähän kylmempää ja sateista. Mutta LUONTO on saman näköinen kuin aina ennenkin! - Siellä ei ole VUODENAIKOJA :0( !

Koko nuoruuteni olin unelmoinut, että saisin asua maassa, jossa on Lämmintä ja Aurinkoista. Näin minkälainen Vuosi on sellaisessa maassa. Kaipasin Kevättä, Kesää, Syksyä ja Talvea Suomessa.
Tuon jälkeen en kaipaa juuri ollenkaan minnekään etelään. NAUTIN - Jokaisesta - Suomen VUODENAJASTA :0) :0)!! - Nytkin Mökillä Lappohjassa. Asteita on "vain" 15. Mutta luonto on herkän vihreä. Merilinnut parittelevat. Isokoskeloemo istui rantakalliolla 7 poikasensa kanssa. Karvainen lapsenlapseni Sintti on seuranani (makaa just nyt sängyllä rötkönä :0).

Kommentit (1)

Hei Vierailija, kiitos viestistä! Tämä olikin mielenkiintoinen puheenvuoro meille monille, jotka varmaan ainakin hiukan haaveilemme niissä lämpimissä maissa asumisesta. Hieno kuulla, että opit arvostamaan Suomea ja luonnonaikojen vaihtelua sitäkin enemmän muualla oltuasi. Kyllä ne vaan ovatkin hienot!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat