Löydä lomalla kotimaan helmet – ja vinkkaa omiasi

Kodin Kuvalehden toimitus paljastaa kotimaan matkakohteita, joihin et ehkä ole vielä löytänyt. Taidetta, historiaa ja hyviä ostoksia tiedossa. Kerro myös omasi!Lue koko juttu

Löydä lomalla kotimaan helmet – ja vinkkaa omiasi

Kommentit (7)

Vierailija

Idyllinen, pieni-majoittuminen Pohjanmaalla tai hyvää ruokaa tai sekäettä Maalaiskartano Puustellissa, Evijärvellä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kulturelli

Posiolla avataan kesäkuun alussa Pentikäisten kunnostama Timisjärven taiteilijakoti, josta jo osa vierailijoista saanut esimakua.Aivan upea kohde uutta taidetta ja vanhaa miljöötä ja historiaakin.

Sirpa

Elonkierto!

Elonkierto on Luonnonvarakeskuksen Jokioisilla sijaitseva esittelypuisto, joka kertoo luonnonvarojen tutkimuksesta ja sen sovelluksista. Elonkierrossa voi oppia, miten ihminen ja luonto toimivat yhdessä ja miten tutkimus siirtyy käytäntöön. Lehmät, hevoset ja lampaat laiduntavat puistossa kesäisin.

Avoinna kesäkuun alusta syyskuun puoliväliin joka päivä. Puistoon on vapaa pääsy klo 6−23.

Erityisesti kannattaa vierailla 10.9., jolloin puistossa on lasten oma maatalousnäyttely Mansikki.

www.luke.fi/elonkierto

https://www.facebook.com/mansikki2014

Ultsi

Satun makiat
Luumäellä, 6-tien varrella. Leipomo, kahvila, lounas, maan parhaat karjalanpiirakat , isot ja edulliset makeat ja suolaiset kahvipöydän herkut sekä leipää

Säännöllinen ohikulkija

Jalavan kyläkauppa Taivalkoskella on elämysmatka historiaa ! Uusia tuotteita tuoreimmilta vuosikymmeniltäkin löytyy. Jos olet vanhempaa sukupolvea, täällä voit aistia ja muistella vanhempien tai vielä vanhempien sukupolvien aikaa. Ja nuoremmille elävää historiaa :)

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat