Näin keität uudet perunat parhaan makuisiksi – muista kiehuva vesi ja keittiöpyyhe

Näin keität uudet perunat parhaan makuisiksi – muista kiehuva vesi ja keittiöpyyhe

Kattilallinen höyryäviä herkkuperunoita sopii sekä arkeen että juhlaan. Peruna maistuu parhaalta, kun keität sen heti maasta nostamisen jälkeen.

Varhaisperunat ovat alkukesän parasta sesonkiruokaa. Perunoiden keittämisessä on yksi muistisääntö ylitse muiden: lisää perunat aina kiehuvaan veteen!Lue koko juttu

Kommentit (3)

rillipottu

Vierailija kirjoitti:
Grillata siis kypsänä vai raakana?

Hyvä kysymys, ohjeet pitäis antaa selkeästi. Kypsät perunat tietenkin valmistuu nopeimmin, kuin raa`at, nekin aikanaan kyllä,se riippuu paljon sitten, et minkälainen grilli on ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat