Vuosi sitten eronnut Riikka: Entisen ikävä tulee aaltoina

Kun hämeenlinnalainen Riikka Timonen erosi, melkein kaikki levyt päätyivät eksälle. "Nyt alan kartuttaa uudenlaista oman elämäni soittolistaa."

Riikka Timonen, 36, ehdotti eroa itse. Se ei vähentänyt hänen pelkoaan uuden elämän edessä.Lue koko juttu

Vuosi sitten eronnut Riikka: Entisen ikävä tulee aaltoina

Kommentit (4)

Mymmeli75

Itse erosin 24 vuoden suhteesta kolme vuotta sitten. Ero oli helpotus mutta juhlapyhät oli niin tuskaa. Kun lapset oli exän luona.Ja itsekkin reissatessa mietin että meidän pitäsi olla täällä perheenä eikä minun yksin tai lasten kanssa. Välillä kun näen exän niin tulee fiilis että hai haluan hypätä kaulaan ja halata mutta muutaman sekunnin miettimisellä se menee ohi koska meidän tarina oli ja meni. Eron myötä menetin noin 10 ystävää koska heidän mielestä meidän ei olisi pitänyt erota ikinä koska olimme luodut toisillemme.. No joo kukin tyylillään. Nyt olen ollut uudessa suhteessa muutaman kuukauden ja kyllä viikottain tulee mieleeni että haluanko uutta vakavaa suhdetta.Mutta kyllä sitä illalla on mukava toisaalta käpertyä toisen kainaloon. Yhteen muuttaminen ei missään nimessä tule kysymykseen vielä hetkeen koska haluan sitä omaa tilaa välillä eli omaan kotiin ja omien ajatusten kanssa.

  • ylös 12
  • alas 11

Hei nimimerkki Mymmeli75, kiitos viestistäsi! Ero 24 vuoden jälkeen on varmasti todella suuri muutos elämässä. Kuulostat olevasi hyvin jaloissasi, eikä ihme, jos välillä tulee epäilykseni hetkiä, edes sekunnin mittaisia. Onnea ja iloa elämääsi edelleen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
odottaa kovasti

Olemme olleet naimissa vuodesta 96 ja nuorin lapsemme on nyt 14, olen luvannut itseleni kestää tätä liittoa kunnes lapset ovat täysi-ikäisiä . sitten lähden iloisin mielin katsomatta taakseni.

Kaisuli

Nimimerkille "odottaa kovasti", miksi ihmeessä sinä odottelet? Uskotko, että se on lapselle jotenkin turvallisempi tilanne, kun vanhemmat eroavat hänen täysikäiseksi tullessaan? Silloin hän ainakin ymmärtää olleensa ainut syy, miksi vanhemmat kärsivät toisiaan. Luulisi, että olisi lapsellekin parempi nähdä, miten vanhemmat ovat onnellisia erikseen, sen sijaan että ovat onnettomia väkisin yhdessä.

  • ylös 17
  • alas 2

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat