Valkosuklaa ja manteli maustavat kesän parhaan raparperipiirakan

klo 11:00 | 6.6.2016
Piirakan maku on tasapainossa, kun sen pinnalla kaveeraavat hapan raparperi, makea valkosuklaa ja rouskuva manteli.Lue koko juttu
Piirakan maku on tasapainossa, kun sen pinnalla kaveeraavat hapan raparperi, makea valkosuklaa ja rouskuva manteli.Lue koko juttu
Ladataan...
Aivan järkyn hyvää piirakkaa. Vaihdoin raparperin tilalle puolukkaa ja tein vain puoli annosta pienempään vuokaan. Tämä on suorastaan liian hyvää :)
Ainesluettelossa on fariinisokeri, mutta ohjeessa ei ole mainintaa missä vaiheessa se lisätään?
Vaahdota SOKERIT ohjeessa lukee.
Ei ollut tarpeeksi raparperia niin tein piirakan puolukasta (+ pakasterasian pohjat pensasmustikkaa ja vadelmaa) ja oli todella hyvää. Nuo mantelit sopii päälle tosi hyvin.
Det måste vara något fel i receptet! När det uttryckligen står: »Levitä taikina laivinpaperille uunipellille» – alltså PLÅT, inte PANNA – slutar det med att smeten flyter ut och i stor mängd rinner av plåten, ner i botten på ugnen. Det här var inte roligt ... Nu får jag ägna mig åt att städa ugnen i ett par timmar istället för att sätta på kaffet och njuta av en god kaka :-(
Hei nimimerkki Ruckelhäxan, kiitos palautteesta. Pahoittelemme, että leipomuksesi meni noin pieleen. Reseptissä olisi toki voitu käyttää ilmaisua korkeareunainen uunipelti, koska taikina tosiaan kohoaa. Emme osanneet arvata, että tällainen vaara piilee sanonnassa leivinpaperille uunipellille.