Puoliso vaati Kaisaa laihtumaan, jotta liitto jatkuisi: ”Aina kun sain pari kiloa pois, mies asetti tavoitteen alemmas”

Puoliso vaati Kaisaa laihtumaan, jotta liitto jatkuisi: ”Aina kun sain pari kiloa pois, mies asetti tavoitteen alemmas”

Kaisan mies hurahti liikuntaan ja alkoi vaatia myös vaimoaan laihduttamaan. Kaisa suostui, koska halusi pelastaa avioliittonsa.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (69)

Vierailija

Uskomatonta, että tämän miehen kaltaisia ihmisiä on olemassa... Toivottavasti mies ei ala vaatimaan samaa lapselta ja ala vahtaamaan tämän syömisiä. Se voi olla todella haavoittavaa lapselle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Maria64

Ei helv...i, ihan hirveä, kamala mies!!!. Sinussa, naisessa ei ollut mitään vikaa. Mies oli täysin kykenemätön rakastamaan vaimoaan sellaisena kuin on. Munaton mies, sanon minä. Sellainen mies EI ansaitse yhtäkään naista.

Vierailija

Samanlainen kuin miun avoliitto. Mies piti itsestään huolta, eikä miule jäänyt omaa aikaa huolehtia kunnostani. Miun piti ottaa kaikkialle lapset aina mukaan, sillä hän ei yhtenäkään iltana järjestänyt aikaa olla lastensa kanssa. Yritin kyllä kovasti ja kävin laihdutusryhmissä. Mies lupaili rahaa ja ulkomaan matkoja, jos laihduttaisin, että hän voisi näytellä miuta ystävilleen. Aluksi innostuin, mutta siitä ei tullut sitten mitään. Kerran käydessämme ostoksilla yhdessä, hän näytti miule pienikokoisia naisten vaatteita, joissa hän haluaisi miut nähdä. Ja kun tuli hänen työpaikkansa pikkujoulut tai muut illanvietot, hän ei halunnut miuta mukaan, koska olin liian lihava, eikä hän voisi näytellä miuta miespuolisille ystäville. Hän itse oli miuta paljon lihavampi ja kookkaampi, mutta se ei haitannut miuta. Alun alkaen hän oli meistä se paino-ongelmainen. Miun paino kertyi vasta monien raskauksien ja synnytysten jälkeen. Hän osoittautui kontrolloivaksi luonnehäiriöiseksi kiusaajaksi. Mie olen päässyt hänestä eroon jo. Elän hyvin onnellista ja tasapainoista elämää nykyään.

Vierailija

Emme olleet naimisissa, mutta ensimmäinen rakkauteni laski kanssani painonvartijoiden pisteitä, tuli suihkuun katsomaan ja totesi minun lihoneen.. Myöhemmin katsottuna kuvista, niin luut paistoi dekolteelta ja vaatteet roikkui päällä. En nähnyt sitä, koska ei kai kukaan rakkaalleen pahaa halua? Onneksi nykyään ei miestä haittaa pieni vatsa tai makkarat vyötäröllä ? ei ihmistä pidä tuomita kilojen perusteella ellei ne haittaa terveyttä. Hyvä kun lähdit ❤

Vierailija

Avioliittoni voi huonosti vuosikaudet ja podin huonoa omatuntoa kaikesta. En riittänyt mihinkään. Masennuin ja sain mielialalääkkeet. Olin haluton ja tunsin, että olen ikäloppu 45-vuotiaana. Tissuttelin ja häpesin. Sitten mies löysi uuden ja maailmani romahti. En olisi halunnut avioeroa millään.. Mutta surun keskellä alkoi tapahtua kummia! Mielialalääkkeet jäi, alkoholia ei tehnyt mieli, ahmiminen väheni. Itse asiassa mies teki valtavan palveluksen halutessaan eron. En tiennyt eläväni huonossa avioliitossa, en tajunnut tilannetta yhtään, koska itsetuntoni oli ihan pielessä.

Kun sain välimatkaa, käsitin, että vika ei ollut minussa, eikä miehessäkään. Kaksi liian erilaista koitti rakentaa yhteisen elämän, siitä ei olisi voinut tulla koskaan parempaa. Nyt minulla on mahdollisuus onneen, uskon itseeni enemmän ja nautin.

Vierailija

Julmaa vallankäyttöä. Hienoa, että pääsit eroon miehestäsi, hän ei ollut arvoisesi. Tragedia olisi ollut vieläkin suurempi, jos olisit jäänyt tuohon suhteeseen loppuelämäksesi. Nyt sinulla on mahdollisuus rakentaa sellainen elämä jossa tulet aidosti hyväksytyksi.

Vierailija

Eroa, eroa pian, ettet menetä elämääsi. Hae apua!

Vierailija kirjoitti:
Kun suoraan minunkin avioliitostani, mutta emme ole eronneet, kärsimys jatkuu.

KooTee

Ja naiset saavat kuitenkia vaatia mieheltä samaa..? Kysynpä vain. Mielestäni kumpikin tulisi pitää itsestään huolta omilla ehdoillaan, siinä ei ole mitään väärää.

Hannakaisa

Elin nuorempana samantyyppisessä parisuhteessa. Mies jankkasi että "ethän sä koskaan liho, en kestä katsoa itsensä repsahtamaan päästäneitä naisia". Näin telkkarissa pätkän dokumentista jossa mies silittää hellästi vastasynnyttäneen vaimonsa hiuksia sairaalassa. Tajusin että en tulisi ikinä kelpaamaan miehelleni lihavampana, turvonneena, raskauden muuttamassa vartalossa. Päätin erota ennenkuin muserrun arvostelujen alle.

Kalle90

Hienoa, että mies uskalsi lähteä pois huonosta parisuhteesta! Ihminen on kuitenkin seksuaalinen olento. Ei sellaisen pullapossun kanssa pysty elämään, jos on itse terveydestään huolehtiva.

Juuso64

Päin vastoin, miehellä oli muna, joka kaipasi jotain viehättävää! Tämä paksukaisnainen ei sitä tarjonnut. Kamala nainen, kun söi itsensä palleroksi! Hyi!

Nainen83

Juuso64 kirjoitti:
Päin vastoin, miehellä oli muna, joka kaipasi jotain viehättävää! Tämä paksukaisnainen ei sitä tarjonnut. Kamala nainen, kun söi itsensä palleroksi! Hyi!

Helppo on miehenä huudella,kun ei kykene synnyttään. Kaljaa kyl kitataan naamaan,eikä huomata painonnousua. Lapsellista on verrata miehiä ja naisia keskenään,kuten varmaan tiedät,niin kummallakin on eri rasvaprosentti!

vaa'aton

Olen vanha, pieni ja pyöreä. Mies ihailee nuoria, hoikkia ja sporttisia naisia, siinähän ihailee. Olen sanonut, etten kenenkään mieltymysten mukaan ala itseäni laihduttamaan, jos terveydestä on kyse, niin ihan kokonaan eri asia.

Sanoin miehelle, onko hän niin takuuvarma, että kelpaisi minulle, jos hoikka olisin. Voin aloittaa painonpudotuksen niinkin, että ihan ensin lähtee mies kiloineen. Olen vain yksi nainen, hänen monista naiskokemuksistaan ja jokaisessa on ollut vikoja, hänen mukaansa, mutta minulla vain tämä yksi. ;-)

KooTee, ei kai kukaan tässä ketjussa ole sanonut, että mieheltä saa vaatia mutta naiselta ei? Muutenkin olisi varmaan hyvä, että jokainen huolehtisi omista kiloistaan, ei puolison, ystävän tai työkaverin.

En edes viitsi kommentoida parin miehen kirjoituksia tästä asiasta...Itse pääsin irti tuollaisesta suhteesta vasta laihduttuani  15kg ja pyörryttyäni työpaikalla yövuorossa,josta seurasikin parin viikon sairaalareissu...

En edes tietoisesti laihduttanut,koska siihen ei ollut tarvetta.Mies kontrolloi syömisiäni kotona ja töihin hän teki minulle eväät,etten vaan sorru kahvilan houkutuksiin.

Sairaalareissun jälkeen palasin kotiin ja viskasin miehen pihalle.Sain tietysti kuulla olevani hullu ja sairas monellakin tapaa,mutta onneksi pidin pintani.Mies yritti pitää yhteyttä eron jälkeenkin,mutta lopetti sen löydettyään uuden naisen (joka toivottavasti pitää pintansa).

Jälkeenpäin tajusin olleeni suhteen aikana masentunut.Kotona ahdisti ja odotin pääseväni töihin,vaikka se raskasta olikin fyysisesti ja psyykkisestikin.En nauranut millekään kotona ja töissä olin avoimempi ja iloisempi,mutta ajatus kotiinlähdöstä alkoi työvuoron loputtua ahdistamaan..

Kunpa olisin herännyt aikaisemmin,ei olisi mennyt hukkaan kolmea vuotta.Ehkä parempi myöhään kuin ei milloinkaan!Nyt elän yksin normaalipainoisena ja olen samassa työpaikassakin.Vielä ei ole aika uudelle suhteelle,mutta ehkä piankin...

EllaMaaria

Parisuhde/avioliitto ei tarkoita sitä, että silloin ollaan turvasatamassa, jossa voi unohtaa itsestään huolehtimisen. Ihminen on seksuaalinen olento ja jokainen kokee fyysistä vetovoimaa omia mieltymyksiään kohtaan. 

Tekosyitä olla hoitamatta itseään löytyy roppakaupalla. On täysin turha syyllistää kumppaniaan haluttomuudesta, jos on itse itsensä päästänyt repsottamaan.

Pullukoita, huonohampaisia sohvaperunoita löytyy sukupuoleen katsomatta. 

Onneksi tässä maailmassa on niin monta taplaajaa, että aina löytyy joku jolla on fetissi johonkin friikkiyteen.

Been there

Aika kauan voi mennä, ennen kuin tajuaa toisen käytöksen rajoittavaksi. Kannattaa hämmentävissä tilanteissa opetella nimeämään tuntemansa tunteet ja hakemaan tietä pois niistä tilanteista, joissa tuntee läheisestä ihmisestä johtuvaa ahdistusta. Jos aidosti ei koe kirjoittamansa yhdessä yhteistä tulevaisuutta vaan toinen tekee sen yksin, on syytä lähteä omille teille. Eihän toisen rooli ole ollavain toisen myötäilee ja palveleminen, ja toisen normeihin altistuminen

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat