Kommentit (8)

että näinkin

Tässä ei ole kerrottu kaikkea, tai sitten on tehty ratkaisu hyvin heppoisin perustein. Itseäni perheen iltatähtenä todella hirvittää ajatus, että omakin äitini olisi tehnyt näin.

Tosin niinhän meillä sisareni ei koskaan sopeutunut siihen, että olin hänen mielestään ottanut hänen paikkansa. Pikkulapselle on todella pelottavaa joutua aikuisen ihmisen jatkuvan sisaruskateuden kohteeksi, joka jatkuu edelleen.

Mutta ehdin sentään tuottaa äidilleni iloa ja nyt pyrin ainoana meistä edes jotenkin huolehtimaan isästämme. Ehkä sisareni olisi tullut normaalimmaksi ilman tätä "kilpailijan" ilmaantumista hänen ollessaan 15-vuotias, tai sitten hän olisi yhtä hullu kuin nytkin, minä olisin kasvanut jossain toisessa perheessä ja äitini ei olisi saanut edes kauniita hautajaisia ja isäni yhden lapsen huolenpitoa nyt leskenä.

'Kylmää'

Minusta tuntuu kylmältä koko kirjoitus. Lapsen oikeuksia ei ole ollenkaan ajateltu. Yleensä tällaisten tapausten seuraukset aktivoituu myöhemmin. Juurettomuudesta seuraa itsetunto - ja henkisiä ongelmia, jotka johtavat jopa fyysisiin ongelmiin. Pahimmissa tapauksessa voi johtaa itsemurhiin. Vanhempana lapset alkaa kaipaamaan ja etsimään biologisia vanhempia. Niistä on niin paljon koskettavia ja surullisiakin tapauksia kerrottu. Nim. 'Kylmää'

Ria Hafren
Seuraa 
Liittynyt17.8.2015

En kuulu kirkkoon. Mutta tulee mieleen raamatun lause: "Älkää tuomitko, jotta teitä ei tuomittaisi."

Kirjoitus voi tuntua kylmältä, mutta ei se kerro Todellisia taustoja päätökselle: Vaikea perhetilanne, alkoholisoitnut mies...

Äiti

Itse 37vuotiaana neljännen lapsen saaneena ja myös melko samanlainen tausta, alkoholia käyttävä mies, en olisi ikinä voinut tehdä noin, nuorimmainen nyt 23v mutta aina ei elämä menee kun haaveillaan, voimia!

NEMESISH

Olen luovuttanut neljästi munasoluja. Olen usean tuntemattoman lapsen biologinen äiti. Tulevatko he joskus kaipaamaan minua? Adoptiolapsi voi olla täysin onnellinen. Hän ei kaipaa sitä mitä ei muista.

Vierailija

NEMESISH kirjoitti:
Olen luovuttanut neljästi munasoluja. Olen usean tuntemattoman lapsen biologinen äiti. Tulevatko he joskus kaipaamaan minua? Adoptiolapsi voi olla täysin onnellinen. Hän ei kaipaa sitä mitä ei muista.

Minulla on kolme adoptiolasta, kukaan ei muista biologisia vanhempiaan (yksi ei tiedä hänestä mitään paperillakaan), mutta kaikki kaipaavat, välillä enemmän, välillä vähemmän. Onnellisia toivon heidän olevan, kaipauksessa yritän tukea parhaani mukaan.

Female

Uskon asenteeseen, kun parhaansa yrittää, loput on luojan käsissä.
Toisen mielestä tämä voi olla itsekkyyttä tai pakenemista. Asianomaisen tilanteesta katsottuna hyvinkin realistisesti arvioitu omat voimavarat.Koskaan emme tiedä itse kuka tulee kärsimään missäkin kodissa. Kummassa kodissa vain voi tulla vaikeutta ja murhetta. Toivomme parasta Lapselle ja molemmille perheille.

Vierailija

Lapsen on paljon parempi olla perheessä, johon häntä on kovasti kaivattu ja toivottu kuin perheessä, johon häntä ei haluttu. Rohkea päätös odottajalta. Itse en kykenisi, mutta nostan hattua. Lasta kaipaavia tyhjiä sylejä on valtavasti.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat