Lukijan kirje: Venytetty tasa-arvo pelottaa

Tasa-arvo on hyvä asia, mutta tasa-arvoa ei pidä venyttää niin pitkälle, että saatetaan puolustuskyvyttömät vaaraan.Lue koko juttu

Lukijan kirje: Venytetty tasa-arvo pelottaa

Kommentit (8)

Kolmen äiti

No joo. Mut yhteisissä vessoissa on just se hyväpuoli,että niihinhän vanhempi pääsee mukaan,niin lasta ei tarvisekkaan lähettää yksin. Kun ton logiikan mukaanhan pojat ovat altistuneet noille miesten vessankauhuille jo iät ja ajat käydessään yksin poikienvessa.

  • ylös 32
  • alas 12
Zizu

Eikös ne pervot voi olla samalla lailla pelkästään miesten tai naisten vessoissa? Miten tämä eroaa aiemmista tilanteista muuten kuin, että miehet eivät voi ahdistella tyttöjä ja naiset poikia? Eiköhän ne tähänkin asti ole keinot keksineet. Ja kuten ed kirjoittaja sanoo, nythän sä voit mennä itse mukaan.

  • ylös 15
  • alas 7
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Miesten vessat on usein järkyttävässä kunnossa. siksi kannatan erillisiä vessoja.

transformers

Samaa mieltä. En halua,enkä pysty juoksentelemaan teinin perässä ostoskeskuksessa vessahädän varalta.Eikä halua hänkään. Eivätkä nuo pojat kovin viisaita ainakaan omassa nuoruudessani olleet. Väkisin yrittivät tyttöjen vessaan tekemään kiusaa. Arka tyttö ja tällainen poikajoukko ei ole hyvä yhdistelmä. 

Vierailija

Kuten Zizu sanoo, samaa sukupuolta olevat voivat vaania omissa vessoissaan. Ja eihän sitä vain miehille tai naisille tarkoitetuissa vessoissakaan ole kuin kyltti "estämässä"  toisen sukupuolen menemistä vessaan vaanimaan. Yleiseen vessaan voi hiljaisena hetkenä livahtaa kenenkään huomaamatta ja piiloutua koppiin vaanimaan, oli sitten mies tai nainen ja meni sitten kumpaan vessaan tahansa. Oletten, että kyse on vessasta, jossa on useita koppeja. Yksittäisvessassa tätä ongelmaa tuskin on, kun jo ovelta voi nähdä onko vessa varattu. Tasa-arvon edistäminen on hyvä asia, joten ei jäädä suotta vatvomaan tällaisia turhia pelkoja.

Vierailija

Olen ihan samaa mieltä noista unisex-vessoista, ne ärsyttävät jo töissäkin! En haluaisi käydä yhteisissä yleisissä vessoissa.

Perustelu tuosta vaanimisesta taas tökkii, aika pahastikin. En näe syy-seuraus-yhteyttä millään.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat