Kai Lehtisen kolumni: Ryppyisenä nainen on rakkaampi

Kai Lehtisen kolumni: Ryppyisenä nainen on rakkaampi

Eletty elämä saa näkyä naisessa, miehessä ja sohvassa.Lue koko juttu

Kommentit (9)

Roc Mummi.

Järkimiehen puhetta on koko kolumni.
Näinhän se menee, vanhetessaanse viinikin paranee.
On turhaa väkisin näyttää nuoremmalta mitä on!Näyttää vain koomiselta. Sillä ihminen on niin vanha kun tuntee olevansa, se tulee sudämestä.
Mitä kalustoihin yms tulee, niissähän on tunnerarvoa, mitä niitä kaikkia vaihtamaan.
Minullakin muiden muuassa esim. pöytä 30 vuoden takaa, naarmuja, kolhuja joita lapset ovat tehneet, mikä sen kauniinpaa?Nyt lastenlasten mukava siinä hypistellä ja rapsutella.
Siis aika muistot kultaa❤

Muori mallia-42

Yhdyn täysin sydämin Kai Lehtisen kolumniin! Kaikki ajatukset kuin minun päästä (tai melkein). Vilkaisen! välillä kans peilistä naamaani. Kauhistelen ryppyjäni, oikeesti. Sen puoleen olen vanhemman näköinen! No, mitäpä se, niin kauan kun mies ei sano niistä. Ei ole sanonut mitään siihen, kun itse kauhistelen naamarustinkiani ja venyttelen sitä sileäksi, että tän näköinen olisin jos... Enhän toki naamaani menisi pilaamaan... Meillä on huonekalutkin vanhoja, mitä yhdestä naamasta... Sohva 40 v., samoin sen tuolit, sekä sohvapöytä (muutama kolokin), ruokapöytä vielä vanhempi (tiikkiviilutettu), tiikkiaikaa eli 60-lukua Samoin tuoli sen ohessa. Ostettu 1966. Sohvatyynyt ihmeen kestävät, samoin kangas, plyyssiä. Nyt alkavat olla pehmyitä ja kangaskin rikki alapuolelta, kun jousitus on rikkonut. Ei vaiheta tiheään niin huonekaluja kuin puoliskoaan eli ei viiteenkymmeneen vuoteen. kaikki ollaan kurjistettu yhdessä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ihana kai lehtinen....samoilla linjoilla....kauneus katoaa ja ulkokultaus häviää....ikääntymin jotenki rauhoittaa ja elämä tuntuu seesteiseltä.....ei oo turhia hötkyilyitä.....myös vanhaa löytyy kodistani antiikkia....175v vanha kapioarkku. Joka oli munmono äidi äidin.....senkki ja seinäpeili kynttilälampetteineen vuodelta 1957 ja lipasto kahdella kasisekka liukuovella vuodelta 1945.....yn. Pikku esineistöä.....arvostan kaikkea vanhaa....myös ihmisiä....iteki. Jo 63v.....ajanpatina jo näkyy ja saa näkyäkin....tsemppiä kaikille muillekin antiikkisille....?

Nainen 70 vuotias

Olipas mukavaa luettavaa Kai Lehtinen, pitkästä aikaa. Riemurinnoi luin ja imiin itseeni asiaa. Ihailemmahan vanhoja montasataa vuotta olevia puita, vanhoja taloja iänikuisia kujia, puistoja ym.On tosi ihanaa kuulla että vanhat naiset jopa ihan ryppyset ja vanhat miehet ovat kauniita ,komeita ja rakkaita.Ei muuta kuin kiitos ja päiväni on pelastettu.

Nainen -65

Ihanan rohkaiseva teksti! Mutta muistetaan, että joku myös itsensä takia (ei siis miehensä takia, niin kuin yllä mainittiin) saattaa haluta naamansa korjailla. Tämä hänelle suotakoon, ja meille muille rypyt suotakoon! Eletään ja annetaan elää! <3

54

Ihana Kai,oikein sykähdytti kun mies sanoo noin,ettei kaikkea tarvitse laittaa vaihtoon vaikka muoto on vähän kärsinytkin.On hyvä arvostaa sitä arvokasta mitä meissä ihmisissä ja muissa kuten esim.huonekaluissa on.Harmi kun kaikki eivät huomaa muuta kuin sen kauniin pinnan,eikä sitä mitä se pitää sisällään.

Typykkä

Nainen ja sohva. Mitä muuta sitä ihminen kaipaakaan. Kestävä ja käyttökelpoinen. ? Kuka se saakaan asettaa käytettävyysstandardit. Ja se vaan hymyilee nätisti, se nainen. Ei se sohva.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat