Jounin Kaupan Sampon vaimo Minttu: "Joskus tekee mieli heittää Sampoa saappaalla"

Ylläksen Jounin Kaupan toimitusjohtaja Michele "Minttu" Murphy-Kaulanen, 36, ja omistaja Sampo Kaulanen, 37, asuvat puoliksi Tampereella ja puoliksi Ylläksellä, Äkäslompolossa. Heidän yhteinen tyttärensä Rianna on kolmevuotias.

Minttu pitää mykkäkoulua, Sampo kiihtyy nollasta sataan sekunnissa. Jounin Kaupan kauppiaspari riitelee ja rakastaa tulisesti, vaikka kahden kodin välillä on 892 kilometriä.Lue koko juttu

Jounin Kaupan Sampon vaimo Minttu: "Joskus tekee mieli heittää Sampoa saappaalla"

Kommentit (2)

Positiivari

Miksi negatiivinen asenne Hannukaisen kaivosta kohtaan ja luulo, että Lapissa sammuu valot sen myötä. Miten on käynyt Levillä? Suurin osa siellä käyvistä turisteista ei tiedä Euroopan suurimman kultakaivoksen olemassaolosta mitään. Levin huipulta saa tosissaan etsiä, että huomaa koko kaivosta. Itsekästä ajatella, että Lapissa saa asua vain matkailuyrittäjät ja kauppiaat, vain he saavat työllistyä. Etelä-Suomessakin on kaivoksia vaikka kuinka, niistä ei kohista ollenkaan, niistä ei edes tiedetä! Ja koko Suomen luonto on edelleen puhdas ja ihana niiden kiinalaisten miljoonakaupunkituristien mielestä! Tuskin Ylläksellä loppuu laskettelu ym kaivoksen myötä. Tietenkin S-kauppa saattaa tulla kilpailemaan asiakkaista, mutta kilpailuhan on vain piristävää. Olen puhunut, piste.

  • ylös 10
  • alas 6
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat