Minkä ikäisenä kannattaa mennä naimisiin?

Mistä tietää, kestääkö avioliitto? Yllättävän paljon siitä kertoo puolisoiden ikä vihkimisen hetkellä.Lue koko juttu

Minkä ikäisenä kannattaa mennä naimisiin?

Kommentit (13)

Pauria

En voi vastata gallupiin, koska alle kaksikymppisinä naineita ei KK:n mielestä kai ole ollenkaan. ? Itsehän tunnen siihen ryhmään kuuluvia kovasti paljon. Me aloitimme 18-vuotiaina, pian on 14 vuotta takana ja aikomus jatkaa loppuelämä.

  • ylös 10
  • alas 4
Pauria

Hups, unenpöpperöiset silmät eivät huomanneet listan keskeltä oikeaa vaihtoehtoa. Pyydän anteeksi hätäistä kommenttiani! ?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pitkä seurustelu - ei avoliittoa

Ensimmäinen avioliitto molemmilla, olin 31 ja mieheni 42, edelleen aviossa, kaksi lasta. Vaihtelevaa on ollut, mutta ensi vuonna tullee täyteen 25 v.

Vierailija

Naimisiin mennessä olin 20 ja mies 21.
Yhdessä jo 25 vuotta ja edelleen jatketaan ❤️

Vierailija

17 vuotiaana menin naimisiin 21v miehen kanssa. Tuossa vaiheessa meillä oli yksi yhteinen lapsi,jonka synnytin 16 vuotiaana. Meillä kaksi lasta ja elokuussa meillä oli 30 v hääpäivä!

Vierailija

Menin naimisiin 23 vuotiaana. Mies oli 22. Yhteistä elämää tuli juuri täyteen 22 vuotta. Matkan varrella on ollut suuriakin vaikeuksia, mutta onneksi niistäkin on selvitty. Ei pidä ihan helpolla luovuttaa.

30-vuoden kokemuksen rinta-ääni

Onko avioliitto joillekin helppo? Mielestäni kun kaksi erilaisesta ympäristöstä,

erilaisilla kasvatusperiaatteilla kasvanutta ihmistä menee liittoon, voiko se koskaan olla helppoa? Kyllä siinä kolhuja väkisin tulee, kunnes aika tasoittaa

säröt. Anteeksi annettavaa tulee varmasti puolin ja toisin. Se kasvattaa ihmistä!

Hei nimimerkki 30 vuoden kokemuksen rintaääni, olipa hyvä näkökulma! Onkohan se tosiaan mahdollista, että liitto voi olla ihan helppo? Kertokaa muut! Tuo on epäilemättä totta, että yhdessä eläminen kasvattaa, ja anteeksi antamisen taitoa on opeteltava.

Tellu

Olin 24 ja mies 28, kesäkuussa oli 20. hääpäivä. Olemme alusta asti olleet toistemme parhaat ystävät eikä tule edes mieleen vilkuilla muualle. Saa olla oma itsensä hyvässä ja pahassa, eikä tarvitse pelätä että toinen lähtisi mihinkään, koska "on vain yksi me". Kolmesta lapsesta kaksi ovat jo täysi-ikäisiä ja vuosiin on mahtunut monenlaista, mutta tiimi kestää.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat