Leena Valkonen: "Olen sinkku, mutta suurperheellinen"

Helsinkiläinen Leena Valkonen, 52, on toimistoalan ammattilainen. Hän pysähtyy mielellään metsään kuuntelemaan, kuinka tuuli kahisuttaa puiden lehtiä.

Kun Leena Valkonen tajusi olevansa ainutlaatuinen niin kuin kaikki muutkin, hänen elämänsä muuttui rennommaksi. Naistenviikko-sarjassa naiset ja tytöt puhuvat tänä vuonna kehostaan.Lue koko juttu

Leena Valkonen: "Olen sinkku, mutta suurperheellinen"

Kommentit (3)

Mimatsu

Jösses, että on itseensä tyytyväinen henkilö. Aivan erinomainen.
Kuule, kyllä meillä todella monilla muilla on myös rohkeutta kohdata ihmisiä arkielämässä. Itse asiassa siellä juuri me heitä kohtaamme: kadulla, kaupassa, työpaikalla, ratikkapysäkillä, koulussa, jumpassa ja vaikka postissa. 
Anna ihmisten olla rauhassa metrossa. Metromatka on monelle arjen ihmiselle se ainoa aika olla itsensä kanssa. Suot heille varmaan nr 15-20 minuuttia, kun saa ajatella omiaan tai jopa olla ihan ajattematta mitään, silmissä tyhjä katse pimeyteen. Ei se heistä/meistä tee yhtään huonompia ihmistä. 

  • ylös 11
  • alas 18
Hyvässä seurassa

Ihana lukea tällaista! Juuri samalla tavalla itsekin koen olevani osa vähän laajempaa perhettä. Itseni hyväksymisen suhteen olen noita samoja askeleita ottanut ja pohdintoja tehnyt tässä aivan viimeisen vuoden aikana, 40 täytettyäni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hei Mimatsu, varmasti Leena antaakin toisten olla rauhassa, mutta on myös itse löytänyt rauhan. Hän kokee löytäneensä itsensä ja sanoo jutussa, että näkee myös muiden ainutlaatuisuuden.­ Siinä on paljon hyvää.

Nimimerkki Hyvässä seurassa: hienoa, että olet myös oppinut hyväksymään itseäsi. Joskus niin käy tosiaan vasta aikuisena, monien eri vaiheiden jälkeen.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat