Kommentit (2)

Oikeus hyvinvointiin

Tasa-arvo alkaa aidosta perusturvasta ja aidosta terveydenhoidosta - nämä puuttuvat yhä useammalta naiselta Suomessa, varattomuuden takia. Koskee naisia niin työ-elämässä, lapsiperheissä, opiskelijoissa, sairas- ja kansaneläkeläisköyhistä puhumattakaan.

Ei voi olla mitään tasa-arvoa, ellei näitä asioita laiteta kuntoon. Jotkut naisetkin ilmeisesti, ainakin luulevat hyötyvänsä, toisten naisten alistamisesta ja kovan taloudellisen väkivallan käyttämisestä, alisteisissa asemissa oleviin naisiin.

Naisasialiitto Unioninkin, on puututtava naisten kurjistamiseen ja eriarvoistamiseen, asian ytimestä ja sen juurilta alkaen. Lahoon puuhun, ei kannata rakentaa. Köyhyyteen pakottaminen pois, tilalle vahva perusturva ja julkinen terveydenhoito.

AM

Aivan odotetusti Naisasialiitto Unionin edustaja taas vaikeni kaikkein laajamittaisimmasta naisten ahdisteluongelmasta (tietyn kulttuurin edustajat) ja keskittyi suomalaismiesten seksinostoyrityksiin. Täysin tuomittava ilmiö sekin, mutta taas kerran: Unionin feminismi ei ole minun feminismiäni.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat