Lukijan kirje: Jatkuva riittämättömyys karkottaa tyytyväisyyteni

Tasapainoilu työn, lasten ja parisuhteen kanssa on yhtä häslinkiä, ja tunnen oloni koko ajan riittämättömäksi.Lue koko juttu

Lukijan kirje: Jatkuva riittämättömyys karkottaa tyytyväisyyteni

Kommentit (5)

Addiäiti

Kuulostaa tutulta. Itse sain tälle kaikelle selityksen diagnoosista tarkkaavaisuushäiriö, ADHD-i eli vanhalta termiltään ADD.

Rauhotu

Kaikkee ei voi saada. Aloita olemalla tyytyväinen. Harva saa tehdä haluamaansa työtä. Sulla on lapsia ja ukkokin lienee ihan kelpo. Talon ei tarvii olla tiptop. Liikkukaa porukalla. Ei parisuhdeaika tarkoita sylikkäin oloa vaan yhteistä olemista. Jos jää vapaata, älä murehdi vaan ole vapaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Myös äiti

Työssäkäyvien pienten lasten vanhempien elämä on kiirreellistä.  Miten olisi, jos laittaisit tärkeitä ja pakollisia asioita, jotka eivät ole päivittäisiä, paperille ja sen jälkeen otat almanakan ja sijoitat ne almanakkaan haluamallasi tavalla.  Jolloin tiedät esimerkiksi, että torstaina menen kuntosalille, perjantaina vietetään perheiltaa, lauantaina siivotaan yhdessä ja niin edespäin.  Jos perjantaina on tekemättömiä kotitöitä, niin tiedät, että ne tulee hoidettua lauantaina ja niistä on turha murehtia etukäteen.

  • ylös 12
  • alas 8
Hei-di

Minnihiirellä on täydellisyyden tavoittelu mennyt liian pitkälle, puhun omasta kokemuksesta. Kun vihdoin uskalsin kertoa väsymyksestä ja pyysin apua kavereilta, alkoi elämä uudelleen maistua.

Olen kasvattanut kaksi ihanaa lasta aikuisiksi. Elämä on ollut välillä karikkoista ja vanhempieni sairauksien hoitaminen on ollut rankkaa, mutta saan voimaa pienestä tyttärentyttärestä. Hän syntyi keskosena syntyi ja nyt on saatu suolisto toimimaan. Vauva on ihana rakkauspakkaus, tunnistaa jo kasvot ja saan ihanat vastehymyt.

On ihan sama onko pyykit tänään pesty, ei se tee sinusta huonoa. Osaan nykyään samoa ei, opettele sinäkin se. Mieheni kanssa on nyt yhteistä taivalta on pian 32 vuotta. Taival on ollut täynnä epäonnistumisia ja syyllistämistä mutta myös anteeksipyyntöä ja anteeksiantoa, rakkautta, halausta, puhumista ja yhdessä tekemistä. Pelaamme nykyisin yhdessä golfia.

Elämästä voi opetella nauttimaan. Sinun pitää vain antaa itselle se mahdollisuus.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat