Purkkikeitto on mitä parhain lounaseväs - nyt hurmaavat pohjoisafrikkalaiset maut

2635180

Pakkaa purkkiin lounaskeiton raaka-aineet ja kaada ruokatauolla vain kuuma vesi päälle. Höyryävä ja tuore keitto on hetkessä valmis! Katso resepti videolta.Lue koko juttu

Purkkikeitto on mitä parhain lounaseväs - nyt hurmaavat pohjoisafrikkalaiset maut

Kommentit (2)

Mimmimamma

Kiitos vinkistä. Muunneltuna sopisi varmaan omaankin ruokavalioon. Mutta herkkävatsaisena en voi olla mainitsematta että Hmm olisi varmaan hyvä mainita tekstillä videoon että tölkkipapuja kannattaa käyttää (eikä raakoja) ja couscous jos kypsentämätöntä, niin voinee herkkämahainen saada vatsavaivoja?!

Vierailija

Mimmimamma kirjoitti:
Kiitos vinkistä. Muunneltuna sopisi varmaan omaankin ruokavalioon. Mutta herkkävatsaisena en voi olla mainitsematta että Hmm olisi varmaan hyvä mainita tekstillä videoon että tölkkipapuja kannattaa käyttää (eikä raakoja) ja couscous jos kypsentämätöntä, niin voinee herkkämahainen saada vatsavaivoja?!

No tietenkin käytetään kypsiä papuja. Joko tölkistä, tai sitten kuivattuja ensin liottaen ja sitten keittäen. Ei siinä pitäisi olla kauheasti epäselvää kenellekään että pavut syödään kypsinä/keitettyinä. 

Kuskus on ilmeisesti vieraampi raaka-aine joten voin vinkata että se taas kypsyy/pehmenee kuumassa vedessä ihan tuokiossa, ei jää mitenkään raa'aksi jos antaa olla kuumassa vedessä minuutin kaksi. Menee sensijaan ikäväksi jos sitä rupeaa keittelemään ja kypsentelemään vimmatusti. On pienirakeista ja huokoista joten imaisee nopeasti kuuman veden ja pehmenee. Siksi juuri kätevä lounasruoka.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat