Laura menetti äitinsä itsemurhalle: ”On uuvuttavaa olla koko ajan täydellinen”

Lauran äiti teki itsemurhan 50-vuotiaana.

Lauran äiti ratkaisi kaikkien muiden ongelmia, mutta oli itse niin rikki, ettei pystynyt puhumaan tunteistaan.Lue koko juttu

Laura menetti äitinsä itsemurhalle: ”On uuvuttavaa olla koko ajan täydellinen”

Kommentit (5)

Kolme kertaa elämäni aikana olen ajatellut itsemurhaa. Viimeksi, kun tuntematon mies pahoinpiteli minut. Siitä selviäminen kesti 1,5 vuotta.
Joka kerta, kun olen harkinnut itsemurhaa (vakavastikin), olen ajatellut: "En VOI tehdä niin tyttärelleni! En näyttää tällaista esimerkkiä elämänpngelmista poispääsemiseksi."
MUTTA: Me emme voi tietää kenekään ahdistuksen ja masennuksen määrää!!
- Minulla on ollut öitä, jolloin olisin tappanut itseni, jos olisi sillä hetkellä ollut keinot toteuttaa se... (huolimatta ajatuksistani tyttäreni suhteen).

****
Ei äitisi hylännyt SINUA! - Hän ei vaan kestänyt enää ahdistustaan...

  • ylös 30
  • alas 7
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

"Olen kuullut, ettei itsemurhaa yleensä tehdäkään pohjalla, vaan sitten, kun on alettu nousta." Onko se niin, että pohjalta noustaan, kun on päätetty kuolla. Edessä on positiivinen tulevaisuus, kun tietää, että kaikki loppuu kohta.

  • ylös 24
  • alas 4
Kummitustäti

Mie oon ollut masentunut niin kauan että en oikein enää muista milloin tää alkoi. Useasti käynyt mielessä "mitä jos mua ei olisi, olisiko muilla helpompaa?"
Kaksi viimeisintä vuotta on ollut kauhean rankkoja työttömyyden ja vaikean paniikkohäiriön takia. Viime jouluna kuitenkin kaikki muuttui, rakkain lapsuuden ystäväni soitti ja kertoi odottavansa lasta. Itse en kykene lapsia saamaan, mutta tuo pieni ihmisen alku muutti mun elämän. Lupasin tuolle lapselle että aion olla hänen paras "kummitustätinsä" koskaan, ja lupasin myös ystävälleni että tulen olemaan lapsen elämässä. Nyt on joku syy miksi elää. ♡

  • ylös 15
  • alas 2

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat