Mikä on kaikkien aikojen rakkain kirjasi?

Mikä on kaikkien aikojen rakkain kirjasi?

Mikä kirja on sinulle rakkain? Julkaisemme lukijoiden rakkaimpia kirjoja Kodin Kuvalehdessä.Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (24)

Kirja - ystävistä parhain!

Täällä Pohjantähden alla -trilogia. Olipa aikoinaan vaikuttava, maailmankatsomusta ravisteleva lukukokemus 13-14 -vuotiaalle lukutoukalle! Parin vuoden välein luen tämän mestariteoksen vieläkin.

Pohjoisen kuukkeli

Astrid Lindgrenin Marikki oli lapsuuteni eniten lukemani kirja. Eläydyin pikku kylän tapahtumiin ja ihailin Marikin rohkeutta, vaikka en kaikkea hyväksynytkään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vadruska

Sain teini ikäisenä joululahjaksi kirjan nimelta Helyanna. Jos löytäisin kirjan,niin lulisin uudelleen,koska mieleeni jäi ,että kirja olisi jännittävä

Opettaja

Aapinen,ihana seurata vierestä, miten lapset oppivat lukemaan Aapisen avulla.
Aapiset ovat vuosien varrella muuttuneet,mutta oppimisen ilo pysyy!

Papu 53

Mielenkiintoisin kirja vaihtelee, muutama vuosi sitten se oli Diana Cabaldonin kirjoittama historiallinen kirjasarja, joka alkaa teoksesta Muukalainen. Kirjailija kuvaa niin elävästi ihmisten arkea, ja se vie sinut mukaan tarinaan niin ettet malta lopettaa.
Nyt juuri olen lukenut Anthony Doerrin Kaikki se valo jota emme näe, joka on jännittävä ja erittäin koskettava romaani kahden nuoren elämästä. Se miten Doerr kuvaa sokean ihmisen maailmaa on jotain käsittämätönä. Kanttaa lukea.

Mölläri

Olen kokenut parhaat lukuelämykseni kirjailija Kalle Päätalon Iijoki-sarjan kirjojen seurassa. En kyllästy niihin ikinä ja koska olen aikoinaan tavannut kirjailijan henkilökohtaisesti, lukemani tekstit saavat syvemmän merkityksen.  Kannattaa lukea edes yksi Kallen kirja, ette varmasti pety!

Ann

Mestaritontun salaisuus * opin lukemaan jo 4-vuotiaana ja tämä kirja saatu lahjaksi ekaluokkalaisena. Osaan vieläkin vuosikymmenten jälkeen lähes ulkoa... Tuuva-taata, tuuva-too,
peikot hirnuu: hoh, hoh, hoo. Luutaratsuni nopsa lennä,
Kiire Kyöpeliin meill’ on mennä!

...rakkaita ovat myös tyttökirjat: Montgomeryt, Alcottit,Burnetit, Tiinat, Eevat, Katyt, Seljat, Swanit, Ursulat, Helenat........

Linda Aurora

Ei mitenkään voi nimetä vain yhtä!
Saara Turunen: Rakkaudenhirviö ja Sivuhenkilö
Molemmat oivaltavia ja kiinnostavasta näkökulmasta kirjoitettuja, riippuvuutta aiheuttavia teoksia
Pauliina Rauhala: Taivaslaulu
Häkellyttävän kaunista kieltä!
Juha Itkonen: Ihmettä kaikki
Taidokkaasti rakennettu, syvällinen.
Jean Kwok: Käännöksiä
Puolittain omaelämäkerrallinen kirja kiinalaisen huippuälykkään ja sinnikkään siirtotyöläistytön kehittymisestä rutiköyhistä oloista ponnistavasta suvun hyväksikäyttämästä tehdastyöläisestä yliopisto-opiskelijaksi
Anna-Leena Härkösen monet kirjat
Tuula-Liina Varis: Kilpikonna ja olkimarsalkka
Helena Ruuskan kirjoittamat kirjailijaelämäkerrat - kaikki!

Kapitulantin tytär

Vuorovetten prinssi, elokuva huono, kirja todella hyvä. Toisena Tuntematon sotilas, isäni antoi sen minulle 8-vuotiaana ja sen jälkeen olen aina joskus lukenut sen.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat