Kuuntele Helmiradiosta: Pia on asunut jo yhdeksän vuotta hotellissa

Toimittaja Anna Pihlajaniemi kertoo tässä, mitä hän oppi tehdessään juttua naisesta, joka muutti pysyvästi hotelliin.Lue koko juttu

Kuuntele Helmiradiosta: Pia on asunut jo yhdeksän vuotta hotellissa

Kommentit (2)

Taivasjamaa

Tämä on upea juttu, muistan kun luin sen lehdestä taannoin, se pysähdytti! Ajatella, että sillä rahalla, joka me laitetaan asumiseen ja siihen kaikkeen krääsään mitä me keräämme ympärillemme, me asuttas todella luksustasoisesti hotellissa loppuelämämme ja voitais keskittyä olennaiseen aina!

Olen huvikseen katsellut Tampereen hotelleja sillä silmällä tuon jutun lukemisen jälkeen.. Että kun olen tarpeeksi vanha, jos olen yksin, myyn kaikki pois ja muutan johonkin kivaa hotelliin! onko kukaan muu miettinyt samaa?!

pasi-kasikasi

Siis olen jo pitkään miettinyt asiaa - mutta mielessäni ainut isompi ongelma asua hotellissa Tampereella on posti ja osoitteen rekisteröiminen asianmukaisille viranomaisille. Vai suostuuko hotelli oikeasti siihen, että siirrän virallisen osoitteeni tuohon hotellihuoneeseen?

Noh, ehkä jotkut hotellit olisivat siihenkin valmiita.

Yksi mielenkiintoinen kohde allekirjoittaneelle voisi myös olla Naantalin kylpylä - siis jo he vain sattuisivat myymään pidempiaikaista majoitusta :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat