Lukijan kirje: En uskalla enää luottaa

En uskonut sellaista päivää tulevan, että mieheni minut hylkää. Sitä ennen vanhempani hylkäsivät minut henkisesti.Lue koko juttu

Lukijan kirje: En uskalla enää luottaa

Kommentit (3)

Riina

Oletko hakenut ammattiapua? Olet niin rikki, että tarvitset sitä. Puhun kokemuksesta. Terapia ja ammattitaitoinen terapeutti toivat takaisin oman itsekunnioitukseni, kun en enää selvinnyt omin voimin.

  • ylös 24
  • alas 14
Sirpaleista ehjäksi

Itsekin olen tullut vanhempieni hylkäämäksi ja mieheni pettymäksi, silloin sai voiman erota. Hakeuduin terapiaan ja tällä nyt olen naimisissa miehen kanssa joka kohtelee minua kauniisti. Eron jälkeen olin rikki ja ahdistunut mutta siitä selviää ajan ja tuen avulla. Sinulla on elämää jäljellä ,nuo teot kertovat tekijöistään ei sinusta .

  • ylös 16
  • alas 15
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
ninna

Itsesääliin ei kannata vaipua. Mieti mitä elämässäsi on hyvää kuten mainitsit esim. lapsesi. Et ole täysin yksin. Menneisyydelle et voi mitään, sitä on turha murehtia vaikka vaikeaa onkin. Voisitko kirjoittaa kirjeen ihmisille jotka sinua kaltoinkohdelleet ja sen jälkeen repiä sen? Minua ainakin auttoi. Pieni taakka putosi hartioilta kun pystyi antamaan anteeksi.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat