Haluatko päästä yli pettymyksestä? Luovu ensin vihasta

Eteenpäin pääseminen elämässä takkuaa, kunnes lopetat pitämästä itseäsi uhrina ja hyväksyt muutokset.Lue koko juttu

Haluatko päästä yli pettymyksestä? Luovu ensin vihasta

Kommentit (3)

Muuta ajatuksesi muuta elämäsi

Itseäni auttoi se, että halusin päästä siitä eroon ja tein päätöksen ottaa 100% vastuun elämästäni. Ymmärsin, että viha on tunne, jonka luon omilla ajatuksilleni. Aloin tarkkailla ajatuksiani.

Otin käyttöni 2 asiaa, jotka muuttivat elämäni: 1. Anteeksiantoharjoitukset ja 2. Kiitollisuusharjoitukset (5 min journal app on hyvä apu toki vihkoon voi asiat myös kirjoittaa. Tämän lisäksi rukoilin sitä, erä pääsen vihasta eroon ja tehtyäni harjoituksia päivittäin n. 2-3 viikkoa elämäni muuttui.

En enää kanna kaunaa tai vihaa ketään vaikka sitä kohtaa tosi ongelmaisia ihmisiä (huonoa oloa kokevia jotka purkavat huonon olonsa muihin ja joita olisi helppo vihata)

Se, mihin keskittyy, lisääntyy. Jos vaan ajattelet että voi sentään kun minua on kohdeltu kaltoin jne. Olo vaan synkistyy.

Kannattaa lukea Brian Tracyn kirja Menestys ja onnellinen elämä.

Tuulikki Saariston kirja Taikasanat auttoi minua myös prosessissa paljon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
väsynyt miniä

Mieki luin Taikasanat ja lisäksi Ainako anteeksi kirjan. Niiden pohjalta koin ilmestyksen, että tärkeintä/ainut asia on antaa anteeksi itselleen, että tuntee mitä tuntee. Ei kannata tuntea syyllisyyttä tai taistella tuntemuksiaan vastaan vaan hyväksyä tunteensa ja antaa niiden olla/mennä. Niillä opeilla pääsin eroon "ankeuttajista", ihmisistä ja asioista, jotka veivät elämänilon ja voimat.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat