Millainen opettaja sinä olisit? Tee testi!

Jokaisella on mielipide siitä, millainen on hyvä opettaja ja miten hänen pitäisi lapsia kasvattaa. Testaa, millainen kansankynttilä sinä olisit.Lue koko juttu

Millainen opettaja sinä olisit? Tee testi!

Kommentit (2)

Olisin lippe Luova:Lapset odottavat joka aamu täpinöissään, mitä uutta, ihmeellistä, erikoista, hauskaa ja/tai kummallista olet taas tälle päivälle keksinyt. Olet soveltanut jouluun mennessä kaikki opetusmenetelmät, joista opettajaopinnoissa puhuttiin. Kevätlukukauden aikana keksit toisen moisen uusia. Vanhemmat eivät ehkä pysy kärryillä siitä, mitä oppitunneillasi tapahtuu, mutta entäs sitten: lapsethan koulua käyvät, elämää varten.

Vierailija

Minä myös olisin Lippe Luova.

Minusta piti tulla opettaja, mutta olen kiitollinen, ettei tullut. En kestäisi nykypäivän meteliä enkä varsinkaan vanhempia. Lasten kuuluisi saada opiskella rauhallisessa ympäristössä ilman kännyköitä ja sen kautta tapahtuvaa kiusaamista.

Luokat ovat todella kurittomia, lähinnä sen takia, että vanhemmat eivät enää kasvata lapsiaan ja kakarat saavat riekkua miten haluavat, koska "heillä on oikeus", opettajat eivät saa edes jälki-istuntoa antaa ilman, että siihen kysytään vanhemmilta lupa. Ei kiitos.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat