Anna kaalilaatikolle riittävästi aikaa kypsyä

Hitaasti hauduttelemalla kaalilaatikosta tulee ihanan pehmeä ja mukavan makea.Lue koko juttu

Anna kaalilaatikolle riittävästi aikaa kypsyä

Kommentit (3)

Hekla

Itse keitän kaalisuikaleita liha- tai kasvisliemessä ja kasaan laatikon sitten. Harvemmin mukaan tulee riisiä, joskus tattaria tai ohrasuurimoita. Valkosipulia myös ja hiukka chiliä. Päälle vähän pekonisuikaleita.

cherrie

Ite keitän lihaliemessä ohrasuurimot, ja kun alkavat olla aldente, niin sitten juustohöylällä suikaloidut kaalit siihen vähäks aikaa pehmenemään. Täytyy seurata vaan, ettei neste lopu kesken. Loppuhaudutuksen hoitaa uuni.

  • ylös 10
  • alas 11
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat