Tutkija Osmo Kontula: Olisimme onnellisempia, jos meillä olisi seksiä vähintään kaksi kertaa viikossa

Tutkimukset eivät jätä sijaa selityksille. Mitä useammin rakastelemme, sitä onnellisempia olemme.Lue koko juttu

Kommentit (6)

Miss Piggy

"Tutkimukset todistavat, että onnellisuus ja seksin määrä liittyvät selkeästi yhteen" Sittenhän kaikkien onnellisuutta etsivien pitäisi ryhtyä seksityöläisiksi.

onnellinen seksitön

seksin määrä ja onnellisuus ei nyt sentään! tutkimus on osoittanut että onnellisimpia oavt sinkut,yksineläjät,parisuhteettomat ihmiset:)

prostaritko onnellisia seksiä kyllä-onnea ei!

mitä se onni on? määriteltiinkö? onko se jotain syötävää?

en allekirjoita tutkijan näkemyksiä:(

PetteriJK

Tähän on vastauksia yhtä paljon, kuin vastaajia. Onhan seksillä todettuja terveysvaikutuksia. Se muun muassa vähentää stressiä ja  käy myös liikunnasta. Se on taas eri kysymys, että minkälaista seksiä harrastaa. Tosin aseksuaaleja ei seksipuuhat tai seksilelut kiinnosta, mutta muutama jonka tunnen vaikuttavat varsin tyytyvisiltä elämäänsä. Kukin tyylillään.

Tiina Vainiola

Itse en usko niinkään, että seksin määrällä olisi suurtakaan merkitystä onnellisuuden kanssa. Ennemmin panostaisin seksin laatuun ja monimuotoisuuteen. Esimerkiksi erilaiset seksivälineet voivat saada parisuhteen täysin uudelle tasolle ja tehdä molemmista osapuolista huomattavasti onnellisempia. Kaiken kaikkiaan määrä korvaa laadun sanonta ei mielestäni päde seksielämässä.

Suosituimmat

Uusimmat

Latest

Suosituimmat