Kaija Juurikkala puhuu henkien kanssa eikä enää pelkää pimeää

Pimeys äänineen ja tuntemuksineen lakkasi kauhistuttamasta Kaija Juurikkalaa, kun hän lopulta uskalsi puhutella sitä. Avainkysymys oli: ”Kuka siellä?”

Reilut 20 vuotta sitten elokuvaohjaaja Kaija Juurikkala havahtui yöllä koputuksiin, joita kukaan muu ei kuullut. Siitä alkoi erikoinen matka henkien ja näkijöiden maailmaan. Kaijalle selvisi, miksi hän oli koko ikänsä kammonnut pimeyttä ja yksinoloa.Lue koko juttu

Kaija Juurikkala puhuu henkien kanssa eikä enää pelkää pimeää

Kommentit (4)

Brina

Olipas monipuolinen ja hyvä kirjoitus - houkutteli lukemaan koko jutun - - - ja varmaan jatkossa lisääkin. Toivon Kaijalle paljon voimia ja jaksamista taistelussa takaisin liikkuvien ja puhuvien ihmisten keskelle. Hänellä on taatusti vielä paljon annettavaa!!

  • ylös 11
  • alas 2
Oman tien kulkija ihana Kaija

Kiitos ihanasta jutusta! Nyttemmin on käynyt vain niin surullisesti, että Kaija Juurikkala on saanut noin vuosi sitten "slaagin", kuten hänen miehensä Juuso Juurikkala sanoo. Kaija on onneksi pikkuhiljaa parempaan päin, mutta toipuminen on hidasta. Toivon kaikkea mahdollista hyvää ja rakkaudellista Kaijalle toipumiseen ja Juusolle plus lapsille voimaa ja kärsivällisyyttä jaksaa kannatella, tukea ja odottaa rakkaan toipumista. Kaijan ja Juuson vaiheita voi seurata kaijajuurikkala.net -blogissa johon Juuso päivittää vaimonsa vointia koskevaa tietoa.

  • ylös 12
  • alas 3
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat