"Pakotti pysähtymään ja alkoi räyhätä" - lue tylyt kokemukset rattiraivosta

Tässä kolme tosielämän kohtausta liikenteestä. Oletko sinä joutunut rattiraivon kohteeksi? Kerro, miten tilanteesta selvisit.Lue koko juttu

"Pakotti pysähtymään ja alkoi räyhätä" - lue tylyt kokemukset rattiraivosta

Kommentit (2)

Mimmiini

Lähestyin risteystä josta minun piti kääntyä vasemmalle. Laitoin ajoissa vilkun päälle, että pääsisin vasemman kaistan kautta kääntyvien kaistalle. Vasemmalla kaistalla oleva auto ei halunnut antaa tilaa mutta vaihdoin, koska risteys lähestyi. Edellisenä päivänä olin autoillut Helsingin keskustassa ja nauttinut kaupungin liikennekulttuurista. Tilaa annettiin,kun laitoit vilkun päälle. Sen vuoksi hämäläisen juntin käytös suututti todella paljon ja näytin kuskille keskisormea. Kaduin sitä heti, sillä juntti peruutti kaistallaan, ajoi taakseni ja seurasi minua kaupan pihaan. Siellä hän nousi autostaan ja alkoi riehua syyttäen minun vaarantaneen hänen takapenkillä istuvien lastensa turvallisuuden. Kerroin että olin vilkuttanut todella ajoissa ja ilmaissut aikomukseni. Kuski tokaisi, että ei sitä koko ajan pysty seuraamaan liikennettä niin että huomaisi kaikki vilkut jne. Siis kukahan siinä mahtoi vaarantaa hänen lastensa turvallisuuden?!?!?!

Huh huh, nimimerkki Mimmiini! Juuri tuollaisia ihmeellisiä ja odottamattomia tilanteita liikenteessä näköjään tapahtuu. Vaikka miten vilkuttaisi ja olisi varovainen, tuollaista voi tapahtua. Tsemppiä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat