Nämä 21 merkkiä kertovat, että parisuhteesi on onnellinen

Pätevätkö seuraavat väitteet parisuhteeseesi? Jos pätevät, onnea: rakkauselämäsi perusta on kunnossa.Lue koko juttu

Nämä 21 merkkiä kertovat, että parisuhteesi on onnellinen

Kommentit (4)

20 vuotta rakkaudentäyteisessä...

Olipa surullinen tuo ylläoleva kommentti :´(  Tunnen itseni maailman rikkaimmaksi ihmiseksi, koska oma parisuhteeni täyttää nuo kaikki kohdat. Se on käsittämätön onni kohdata pienen ihmisen elämässä. Kaikkien kompurointien jälkeen olen pakahtua kiitollisuudesta, että sain vielä tällaisen onnen kohdata. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

16-vuotiaina aloitimme parisuhteemme ja nyt täytämme tänä vuonna 50v. Neljä lasta nyt 20v.-26v. Jotenkin nämä kaikki tuntuvat ihan itsestään selviltä. Edelleen rakastetaan ja monet vaikeudet selätetty, mutta toinen on siinä rinnalla. Miten sitä jo nuorena tyttönä ajatteli, että tuo on juuri oikea ihminen minulle.

Vierailija

No nyt voisi kysyä, kauanko listan laatija on ollut naimisissa... Pitkässä liitossa puolison ajatteleminen voi joskus herättää silkkaa ärtymystä. Hyvät ja huonot jaksot vuorottelevat. Mutta siitä huolimatta hän voi olla se oikea sinulle. Romanttinen rakastuminen on pelkkää harhaa, se ei koskaan kestä, mutta parhaassa tapauksessa se muuttuu molemminpuoliseksi rakastamisen tahtotilaksi. Ei mikään suhde ole pelkkää onnea ja auvoa tai pelkkää kurjuutta. Tärkeintä on, että asiat ovat tasapainossa pitkässä juoksussa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat