Löydä käsityökaupat Tallinnasta! Tässä mainio päiväreitti käsityöshoppailijalle

Nappeja, nauhoja, lankoja ja kankaita... Ihanat valikoimat ja vähän eri näköistä kuin Suomessa!

Lanka- ja kangasostokset voi tehdä Tallinnassa kätevästi, sillä monet kiinnostavimmat liikkeet löytyvät yhden tien varrelta.Lue koko juttu

Löydä käsityökaupat Tallinnasta! Tässä mainio päiväreitti käsityöshoppailijalle

Kommentit (9)

Vierailija

Kunpa vielä saisi tietää, mistä tuon matkakortin saisi lähimpänä satamaa hankittua. Kerran löysin paikan, missä niitä myydään. Myyjä sanoi, ettei sitä voi käyttää kuin yksi henkilö. Vähän siis ongelmia ollut sen hankkimisessa ja käyttämisessä. Muuten varmaan hyvä systeemi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
TiinaS52

Satamassa on R-kioski. Sieltä voi kortin ostaa ja ladata siihen rahaa. Jos ei enää aio käydä Tallinnassa ja käyttää korttia niin se lunastatetaan takaisin samaisella kioskilla, saat siis sen 2 euroasi takaisin.

Kortilla voi maksaa esim. 2 henkilöä, tarvii vaan huolehtia, että kortilla on rahaa 6 euroa.

  • ylös 21
  • alas 12
Siltsu

Sataman kummastakin terminaalista A ja D pääsee myös bussilla 2 Karnaluksiin. Sama pysäkki Autobussijaam ja vähän matkaa takaisin keskustaan päin.

  • ylös 19
  • alas 5
Kässäope

Kävin Kangadzungelissa viime viikolla. Alunnusmyynti - juuri tuo 60-70% oli kakkoskerroksen poistomyymälän tuotteista... Ja mielestäni kankaiden hinnat myymälässä olivat jopa kallimpia kuin Suomessa (tekokuituiset verhokankaatkin jopa yli 40 €).

Mirja

Tartu mnt.60 eli just Karnaluksia toista päin tietä on ihana lankakauppa Wool & Woollen :) Sieltä löytyy erittyisen hyvän valikoiman pitsilankoja, niillä on myös Dropsin lankoja paljon ja muuta kivaa ;)

Vierailija

kangaskaupat ,jos mahdollista käyttäisivat  suomen kieltä,kaikki ei osaa englantia tai venäjää.kiva katsella kangaskauppojen kangas runsautta,vielä kivempi jos jotain ymmärtäisi,niin ja muitakin ompeluun ja neulomiseen kuuluvaa.kiitos

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat