Askartele Halloween-koristeeksi karmea hämähäkinseitti

Askartele metka hämähäkinseitti luonnosta kerätyistä oksista ja ripusta siihen puuhelmistä pujoteltu hämähäkki.Lue koko juttu

Askartele Halloween-koristeeksi karmea hämähäkinseitti

Kommentit (7)

Vierailija

Anteeksi, mutta miksi ihmeessä vain POJAN huoneeseen? Kovin vanhanaikaista ja jäykkiä sukupuolirooleja tukevaa ajattelua lehdeltänne!

  • ylös 26
  • alas 8
Vierailija

Kiinnitin huomiota samaan kuin edellinen kommentoija. Miksi ei tytön huoneeseen? Todella ahdasta sukupuoliroolia nyt Kodin Kuvalehti tarjoaa.

  • ylös 20
  • alas 4
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ei tarvitse olla poika pitääkseen hämähäkeistä ja kauniista seiteistään, oudon ahdasmielinen otsikko.

Vierailija

Samaa ihmettelen. Kylöä tytötkin halloweenia juhlii ja aika monet aikuisetkin.

isoäiti

Hei!

Jostakin syystä en oivallin miten hämäkäkkit tehdään ja toivon 'vierihoito', koska lapsenlapset innostuivat kovasti hämähäkkien tekemisestä.  Rautlanka ja helmet hankin Sinellin myymälästä, mutta siellä ei osattu neuvoa miten tehdä.

Vierailija

Apuja helmihämähäkkiin.

-Leikkaa ensin notkeasta rautalangasta noin 90 cm pätkä. Pujota sen toiseen päähän 5 pienempää helmeä ja pujota rautalangan lyhyt pää alimman helmen ympäri ja viereisen helmen sisään. Ensimmäinen jalka on valmis.

-pujota taas 5 helmeä rautalankaan ja pujota nyt pitkä pää kaikkein muiden 4 helmen sisään. Tee näin kaikki loput jalat.

-Tee nyt vartalo: pujota keskikokoinen helmi samaan rautalankaan ja sido se jalkoihin pujottelemalla lanka jalkojen väliin jääviin lankoihin. Lisää rautalankaan iso helmi ja sido se myös pujottelemalla lanka jalkojen väleistä.

- Tee toisen puolen jalat pujottelemalla pikkuhelmiä jaloiksi samalla tavalla kun edelliset jalat ja pujottele välissä rautalanka vartalon lankojen välistä. Pujota lopuksi rautalangan pää viimeisen jalan sisään, viimeisen helmen ympäri ja 4 muun sisään, jolloin saat langan vartalon lähelle. Katkaise lanka tai käytä sitä hämähäkin kiinnittämiseen.

Huoh

Voi älkää nyt jaksako valittaa "miksi vain pojalle, kyllä tytötkin" laittakaa vaikka hevonp...een mitä väliä sillä on... Huoh.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat