Vaikeasti vammaisen Liljan isä: ”Päällimmäisenä on syvä kiitollisuus”

Vaikeasti vammaisen Liljan isä: ”Päällimmäisenä on syvä kiitollisuus”

Johannes Romppanen on 34-vuotias kolmen lapsen isä.

Kolmevuotias Lilja on saanut isänsä Johannes Romppasen miettimään asioita, joita useimpien vanhempien ei tarvitse miettiä. Miten ymmärrän puhumatonta? Ajatteleeko lääkäri tosiaan, että vammaista lastani ei tulisi elvyttää?Lue koko juttu

Sivut

Kommentit (41)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
muumi123

Ihana tyttö! <3 Kyllä jotenkin kuvista näkee olemuksesta ja katseesta, että pään sisällä raksuttaa, vaikkei pystykään sitä vielä ilmaisemaan. Livenä ja kun tuntee tytön, niin varmaan vielä enemmän. Toivottavasti katsetietokoneesta on apua, olisi kiva saada vaikka 5 tai 10 vuoden päästä päivitysjuttu että miten Liljalla ja perheellä silloin menee. :) Tsemppiä vanhemmille, olette terästä!

maiju90

Aivan ihana tarina ja voin itse samaistua joihinkin kohtiin, erityislapsen äitinä. Terveisiä sinne teille kaikille ja oikein lämmintä joulun odotusta, täältä pohjoisesta.

NDT-Terapeutti

Suloinen ja selvästikin havainnoiva ja ajatteleva tyttö. Terapeuttina olen saanut kuntouttaa saman tyyppisesti vammaisia lapsia. Jokainen on ennen kaikkea lapsi ja persoona vaikeistakin vammoistaan huolimatta. He ovat sitkeitä sissejä, jotka jäävät terapeutillekin etituisen vahvasti mieleen. Rakkautta ja hyvää elämää Liljan perheelle.

Onko pakko jos ei halua

Itse vammaisen koko elämäni eläneenä voin kyseenalaistaa onko tämä elämä sen arvoista mihin minutkin vanhempani pakottivat

Vierailija

Ihanaa pikku tyttö. Kyllä on tänä päivänä on kaikki mahdollisuudet. Toivottavasti kehitys menee eteenpäin. Itselleni on kehitysvammainen tyttö. ?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat