Pamela Mandart kotiutui vankilasta köyhyyteen: "Minulta ei silti puutu mitään"

 Pamela Mandart, 64, on kirjailija ja elokuva- ja televisiotuottaja. Hän on tuottanut muun muassa elokuvat Keisarikunta ja Going to Kansas City. Keväällä 2016 hän julkaisi elämäkertansa Vaarallinen elämä (Nemo).

Pamela Mandart uskoo, että vaikeimmastakin kriisistä voi selvitä, kunhan näkee vaivaa. Vankeustuomiostaan hän alkoi toipua, kun uskaltautui lavatansseihin.Lue koko juttu

Pamela Mandart kotiutui vankilasta köyhyyteen: "Minulta ei silti puutu mitään"

Kommentit (3)

Vierailija

Hieno avautuminen Pamela. Tunsimme aikoinaan elokuvakuvioista ja kävin teillä työhaastattelussakin silloin. Olit silloin, ja olet yhä, hauska, empaattinen ja reilu ihminen. Kaikkea hyvää!

  • ylös 11
  • alas 3
Vierailija

Minäkin muistan Pamelan nuoruudestani.Tapasimme yhteisten ystävien luona.Myös Sebastian ja Pekka olivat siellä.Pamelaa tapasin muuallakin.Hän oli eksoottisen kaunis ja ystävällinen, hauska.Minäkin toivon kaikkea hyvää kaikille kolmelle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kauhiast ihmettelen

Tuntematta Mandartien tapausta ihmettelen silti jutun sävyä. Vankeutta velallisen epärehellisyydestä, eikä jutussa ole katumuksen häivääkään vaan pikemminkin uhriutumisen sävyä. Pamelan, ja jutun, ymmärtämistä olisi ehkä auttanut kainalojuttu, joka olisi selvittänyt hänen rikoksensa taustoja. Nyt jutussa, sellaisena kuin sen tulkitsee taustoja tuntematon lukija, ihastellaan ja säälitellään rikollista, joka huijasi miljoonia toisilta. Minun olisi helpompi niellä juttu, jos Pamelalta heltiäisi empatiaa/katumusta/häpeää niitä kohtaan, joihin rikos kohdistui. Tai edes jotain pohdintaa asian tiimoilta. - Ihmettelen Kodin Kuvalehden linjausta asiassa. Minun myötätuntoni on tästä jutusta huolimatta, tai ehkä juuri sen puutteiden johdosta, Mandartien rikosten uhrien puolella.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat