Erityislapsen syntymä hitsasi Anskun ja Hannun entistä lujemmin yhteen

 Opettaja Anna-Riitta "Ansku" Partanen, 46, ja vakuutusalalla työskentelevä Hannu Partanen, 46, asuvat Lahdessa ja ovat olleet naimisissa 20 vuotta. Hilla on rakastettu kuopus, joka kommunikoi kuvilla, viittomilla ja omilla sanoillaan.

Anna-Riitta "Ansku" Partasen ja Hannu Partasen kuopus syntyi hoitovirheen takia cp-vammaisena. Pari päätti heti, että tästä selvitään yhdessä.Lue koko juttu

Erityislapsen syntymä hitsasi Anskun ja Hannun entistä lujemmin yhteen

Kommentit (2)

mamma 86

Ihana tarina! Kukaan meistä ei ole täydellinen ja virheetön jokaisessa meissä on jotain huonoja puolia mutta meissä jokaisessa on myös valtavasti hyviäkin puolia!

Itse inhoan sanaa normaali ihminen siis mikä normaali? Miten määritellään normaali? Minusta on aivan älyttömän ihana juttu että me emme kukaan ole samanlaisia vaan jokainen olemme omanlaisiamme ja upeita juuri tälläisinä!

Kehitysvammaisuus ei tarkoita että henkilö olisi huono tai että häntä tulisi vältellä kuin rutto tautista ei ei todellakaan kehitysvamma on vain pieni... Ripaus erilaisuutta eräänlainen lisä mauste joka tuo elämään mielikuvitusta ja ennakkoluulottomuutta mahdollisesti juurikin tämä lisä mauste tekee kyseisestä henkilöstä yksilön oman itsensä oman ihanan arvokkaan itsensä jolla on oikeus elää,käydä työssä,harrastaa,seurustella,rakastua ja nauttia elämästä ilman syrjintää tai huononmuuden tunnetta me kaikki ollaan ihmisiä!

Ja me ollaan arvokkaita juuri näin joko ilman tai lisä mausteella
Rakastakaa itseänne ja toisianne älkääkä kääntäjänä selkäänne vaan olkaa rohkeita menkää juttelemaan tutustumaan ja pian huomaatte että yhdessä täydennettävä ehkä jopa toisianne luokaa ystävyyssuhteita ja eläkää ja nauttimaan elämästä aika on rajallista käyttäkää se siis hyvien asioiden parissa ja keskittykää hyviin juttuihin negatiivisuuden sijaan.

Ihanaa kesää!

Toivottelen mamma pienellä lisämausteella ?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat