Suuri Käsityö uudistui

Uudistuneesta lehdestä löydät kaikki kaavat koissa 34-54, entistä enemmän sisustusohjeita ja sukkaohjeen joka numerosta. Tammikuun numero ilmestyy 5.1. Vastaa artikkelin lopussa kyselyyn ja voita Lämmintä langasta -neulekirja!Lue koko juttu

Kommentit (4)

Arja - Kodin Kuvalehti
Seuraa 
Liittynyt12.8.2014

Hei nimimerkki Ex-tilaaja: Sanoman asiakaspalvelusta kerrottiin, että lehden voi toki tilata määräaikaisena, jolloin tilaus päättyy automaattisesti eikä sitä tarvitse erikseen perua. Esim. 
Suuri Käsityö - lehden määräaikainen 12kk hinta on 129,00 eur tai 6kk 66,00 eur. Asiakkaan tietoihin voidaan lisätä markkinonninesto eli voidaan kieltää kaikki markkinointi tai esimerkiksi vain puhelinmarkkinointi. Järjestelmään syötetty kielto päivittyy vain Sanoman tilausmyyntiin.

Jos haluat täyden puhelinmarkkinointikiellon, sen voi kieltää nimeltä mainituilta Suomen Asiakkuusmarkkinointiliiton jäseniltä tai kaikilta yli 240 jäsenyritykseltä noin kolmeksi vuodeksi kerrallaan. Rajoituksen voi tehdä palvelunumerosta 0600 13404 ma-pe klo 8.30-18 välisenä aikana.

Puhelintarjontakielto ei kata yrityksiä, joihin kuluttaja on asiakassuhteessa. Rajoituksesta huolimatta asiakas voi edelleen saada asiakkuuteensa sisältyvää tarjontaa ja viestintää puhelimitse.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat