Suuri Käsityö uudistui

Uudistuneesta lehdestä löydät kaikki kaavat koissa 34-54, entistä enemmän sisustusohjeita ja sukkaohjeen joka numerosta. Tammikuun numero ilmestyy 5.1. Vastaa artikkelin lopussa kyselyyn ja voita Lämmintä langasta -neulekirja!Lue koko juttu

Suuri Käsityö uudistui

Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
ex-tilaaja

Olisiko mahdollista tilata lehti määräajaksi niin että tilaus vain loppuisi eivätkä puhelinmyyjät ahdistelisi?

  • ylös 1
  • alas 15

Hei nimimerkki Ex-tilaaja: Sanoman asiakaspalvelusta kerrottiin, että lehden voi toki tilata määräaikaisena, jolloin tilaus päättyy automaattisesti eikä sitä tarvitse erikseen perua. Esim. 
Suuri Käsityö - lehden määräaikainen 12kk hinta on 129,00 eur tai 6kk 66,00 eur. Asiakkaan tietoihin voidaan lisätä markkinonninesto eli voidaan kieltää kaikki markkinointi tai esimerkiksi vain puhelinmarkkinointi. Järjestelmään syötetty kielto päivittyy vain Sanoman tilausmyyntiin.

Jos haluat täyden puhelinmarkkinointikiellon, sen voi kieltää nimeltä mainituilta Suomen Asiakkuusmarkkinointiliiton jäseniltä tai kaikilta yli 240 jäsenyritykseltä noin kolmeksi vuodeksi kerrallaan. Rajoituksen voi tehdä palvelunumerosta 0600 13404 ma-pe klo 8.30-18 välisenä aikana.

Puhelintarjontakielto ei kata yrityksiä, joihin kuluttaja on asiakassuhteessa. Rajoituksesta huolimatta asiakas voi edelleen saada asiakkuuteensa sisältyvää tarjontaa ja viestintää puhelimitse.

  • ylös 6
  • alas 19

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat