Tältä näyttää 100-vuotias Suomi sukanneulojien mielestä

Pyysimme lukijoita neulomaan sukkia, jotka kuvastavat kotimaamme parhaita puolia ja joissa kelpaa juhlia satavuotiasta Suomea. Lue koko juttu

Tältä näyttää 100-vuotias Suomi sukanneulojien mielestä

Kommentit (7)

Lau

Vau! Aivan uskomattoman upeita sukkia!!! Saataisiinpa tänä vuonna näiden ohjeita lehtiin!

  • ylös 14
  • alas 5

Hienoja sukkia. Varsinkin Siniset kauniit sukat valkoinen joutsen ja suomenlippu. Mutta ikävästi joka askeleella tallataan lipun päälle, siitä en pitänyt vaikka lapsen sukkakin olisi. Lipun kunnioitus pitää aloittaa jo lapsena. Olisi voinut tehdä toisen jalan päälle joutsen ja toisen päälle lippu.

EijaMari

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kukkia hatttun!

Lipun kunnioitus pitää aloittaa jo lapsena? Lippu ja lipun kuva on kaksi vallan eri asiaa. toisaalta se lippukin on pala kangasta, en ihmeemmin kunnioita sitäkään. 

Vaikka vanhat kuvat, ihania sukkia. Toivoisin kuitenkin... kun joskus taas kuvaatte jotain vastaavaa, pyyhkäiskääpä lattiaa vähän vaikka kostutetulla käsipyyhkeellä, antaisipa tuo huomaavaisuus pienen arvolisän kutojien työlle.

Ulkosuomalainen Roista kotoisin

Tuo tuli mieleen minullakin että lippu alapuolella jota tallataan ,ei hyvä koska sitähän ei saa käsitellä miten vaan kun laittaa lipputankoon

Vierailija

Hyvin on sukat kudottu, näppärää jälkeä pakko myöntää.

Feministeille pääset maaliksi mennessäsi vapaaehtoisiin kertausharjoituksiin. jos et varo. Mitä nykyajan Feminismi on, no se on pelkkää kultturimarxismia. Suomessa esimerkiksi Feministit etsivät kohteekseen innokkaita reserviläisiä ja alkavat maalittaa vaikka perättömillä raiskausväitteillä ja pedofiliasyytöksillä. huumeet kuuluvat kuvaan. Feministi kutsuu sinut illanviettoon tyttöjen kanssa ja huumaa sinut bileissään tai baarissa. Näin he romuttavat miehen, tekevät huumeriippuvaiseksi ja sekopääksi. Tulos on täydellinen, kun innokas ja maanpuolustustahtoinen reserviläinen on ajettu hulluuteen ja psyykelääkitykseen. joka laukaisee diabeteksen ja ennenaikaisen kuoleman.

Voi olla, että kaikki feministit eivät tiedä missä ovat mukana. ns. Tyttöliikkeessäkin on mukana tohelotyttöjä jotka kuvittelevat, että he ovat vain mukana rankaisemassa perverssejä ja muita seksuaalirikollisia ja sovinisteja. Todellisuudessa he tekevät em. toimintaa. Kohteina voivat olla vaikka Perussuomalaiset blogistit. Tai muut vastaavat henkilöt tai vaikka juuri vapaaehtoisessa maanpuolustustoiminnassa olevat henkilöt.

Myös kulttuurin eteenpäin vieminen on tuon telaketjufemismin idea. Telaketju sanan käytön syyn jokainen varmasti arvaa. Feminismi pyrkii luomaan sääntöjä joilla miehet ja naiset saavat pariutua ja kuka jätetään ilman paria. Sääntö vaikka se, että julkisessa liikennevälineessä ei saa puhutella vierasta ihmistä on tämän kulttuurimarxismin idea, joka vaikeuttaa Suomalaisten pariutumista. Tämä kultturimarxisimi on Stalinin idea ja sen tarkoitus on tappaa Suomalaiset sukupuuttoon laskemalla syntyvyys mahdollisimman alas. Tästä syystä pariutumissäännöt ja ns. pimppisulut miehille jotka "tyttöliike" valikoi. Myös ikärajasäännöt aikuisten välillä ovat tätä syntyvyyden laskun tavoittelua ja sitä kautta Suomalaisten sukupuuttoon ajamista. Älykäs ihminen tämän huomaa tutustuessaan Femismin periaatteisiin. Vanhat Taistolaiset ja heidän kasvattinsa vievät tätä asiaa edelleen Suomessa eteenpäin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat