Uuninpankkopoika Saku Timonen: "Olen äreä äijä enkä tykkää rasismista"

Sosionomi ja oikeustieteen kandidaatti Sakari "Saku" Timonen, 58, kommentoi Uuninpankkopoika-blogissaan yhteiskunnan ilmiöitä. Vuonna 2015 hän sai Rauhanjärjestö Sodankomitean rauhanpalkinnon. Saku asuu Juuassa 81-vuotiaan äitinsä kanssa.

Uuninpankkopoika Saku Timonen ei pelkää vihapuhujia. Hän asuu äitinsä kanssa Juuassa ja ampuu blogissaan alas rasistien huuhaa-tarinat.Lue koko juttu

Kommentit (5)

Vierailija

Itkettää melkein, että hyviä ja rehellisiä ihmisiä on. Myös blogistin vanhemmat, joiden ainoa sääntö oli toisen, naapurin koskemattomuus ja kotirauha, kunnioitus.

Ulkosuomalainen

Arvokasta työtä Saku! Juuri tätä todella nyt tarvitaan!!! Kunnioitan suuresti tapaasi kirjoittaa ja käsitellä asioita. Jaksamista jatkoon.

Pankokissa

Aktiivimallista: jokainen ministeriö on saanut tehtäväkseen keksiä säästökohteita valtiontalouden paikkaamiseen. Turvapaikanhakijoita varten otettiin ainakin 400 milj. laina, josta suurin osa meni Sipilän lähipiiriin yrityksiin. Ministeriöiltä vaaditaan nyt säästöjä tämän valtiontalouden vajeen paikkaamiseen ja mitään muuta eivät ole keksineet kuin juustohöylämenetelmän. Eläkeläisiltä, työttömiltä ym. On hyvä leikata ! Aktiivimalli voi toimia jonkun nuoren kohdalla, mutta jos työtön joutuu joka kerta laskemaan että voiko ottaa tilapäistöitä vastasn ettei menetä asumistukea ja asuntoaan, niin on se aika vaikea yhtälö! Mitä ihmiset tarvitsevat? Perusturvan eli asunnon. Sitten voi ponnistaa eteenpäin. Toinen asia sitten on tämä asuntotuotannon grynderi ja hyvävelimafia.

Vierailija

Hyvä Saku.
Monesti meillä on ennakkoluuloja ja leimoja.

Kuitenkin oma vaikutelma alueista, joissa asuu maahanmuuttajia, on parempi kuin kantasuomalaisten alueet.

Maahanmuuttaja-alueilla eletään siivosti ja toisia kunnioittaen.

On paljon kultuuriprojekteja kerhotaloilla, ja lapset liikkuvat jo pienestä bussilla harrastuksiin.

Kun on itse elänyt kaaoksessa ja pelossa, haluaa kunnioittaa toisten kotirauhaa ja ihmisyyttä.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat