Uuninpankkopoika Saku Timonen: "Olen äreä äijä enkä tykkää rasismista"

Sosionomi ja oikeustieteen kandidaatti Sakari "Saku" Timonen, 58, kommentoi Uuninpankkopoika-blogissaan yhteiskunnan ilmiöitä. Vuonna 2015 hän sai Rauhanjärjestö Sodankomitean rauhanpalkinnon. Saku asuu Juuassa 81-vuotiaan äitinsä kanssa.

Uuninpankkopoika Saku Timonen ei pelkää vihapuhujia. Hän asuu äitinsä kanssa Juuassa ja ampuu blogissaan alas rasistien huuhaa-tarinat.Lue koko juttu

Kommentit (8)

GrayBeard

Nämä "rasisminvastustajat" näkevät maailman eri ilmiöineen sellaisena, kuin he sen haluaisivat olevan. He kieltäytyvät tunnustamasta ilmeisiä realiteetteja - vaikkapa Ruotsin NoGoZoneja - ja pyrkivät vääristämään todellisuutta silloin kun se ei vastaa omia toiveita tai unelmia. Yllä oleva kirjoitus on tyypillinen esimerkki tästä. 

Itseään voi huijata jonkin aikaa, mutta entäs sitten kun katujen todellisuus tulee vastaan - myös siellä rasismista vapaalla uuninpangolla...

Vierailija

Itkettää melkein, että hyviä ja rehellisiä ihmisiä on. Myös blogistin vanhemmat, joiden ainoa sääntö oli toisen, naapurin koskemattomuus ja kotirauha, kunnioitus.

Ulkosuomalainen

Arvokasta työtä Saku! Juuri tätä todella nyt tarvitaan!!! Kunnioitan suuresti tapaasi kirjoittaa ja käsitellä asioita. Jaksamista jatkoon.

Leenapaa

Timonen on  herkkähipiäinen ja lienee herkkäuskoinenkin, suvaitsevaisuutta edustaa oma kanta asioihin. Hän ei ymmärrä että rasismia tai mitään muutakaan siihen viittaavaa ei ole kaikki missä kritisoidaan turvapaikanhakijoita tai tänne heidän ottamistaan.

Joppe

Tämä "äreä äijä" vain vastustaa yhtälajia rasismista, ei kokonaisuudessaan , niinkuin nämä kaverit yleensäkin. Kun tilanne meneekin "toisinpäin" niin ollaan ihan hipihiljaa ja siitäkin syytetään kantiksia, eikä todellakaan edes mietitä että suomalainen olisi voinut joutua viharikoksen uhriksi tai rasimin... ehei. Tallaiset kaverit saavat niin vihaiseksi, ajatus on hyvä mutta toteutus vain jää yksipuoliseksi. Koskaan ei puhuta rasistisesta pahoinpitelystä kun suomalainen hakataan joukolla, toisinpäin välittömästi! Eikö muunmaalaiset voi olla rasisteja???? Tämä joillekin liian vaikea käsittää...

Pankokissa

Aktiivimallista: jokainen ministeriö on saanut tehtäväkseen keksiä säästökohteita valtiontalouden paikkaamiseen. Turvapaikanhakijoita varten otettiin ainakin 400 milj. laina, josta suurin osa meni Sipilän lähipiiriin yrityksiin. Ministeriöiltä vaaditaan nyt säästöjä tämän valtiontalouden vajeen paikkaamiseen ja mitään muuta eivät ole keksineet kuin juustohöylämenetelmän. Eläkeläisiltä, työttömiltä ym. On hyvä leikata ! Aktiivimalli voi toimia jonkun nuoren kohdalla, mutta jos työtön joutuu joka kerta laskemaan että voiko ottaa tilapäistöitä vastasn ettei menetä asumistukea ja asuntoaan, niin on se aika vaikea yhtälö! Mitä ihmiset tarvitsevat? Perusturvan eli asunnon. Sitten voi ponnistaa eteenpäin. Toinen asia sitten on tämä asuntotuotannon grynderi ja hyvävelimafia.

Suosituimmat

Uusimmat

Latest

Suosituimmat