Huom, jotkut kuten itse saa oireita vehnätärkkelyksestä,joten sille on syynsä miksi suosii vain luontaisesti gluteenitonta!!! Suolistosairaita ja autoimmuunivaivaisia ja allergisia on moneen junaan. Omasta mielestä vehnätärkkelyksestä ei tule hyviä leipiä tai leivonnaisia. Suosittelen ruotsalais kaksikon luontaisesti gluteeniton kirjoja, jotka on myös suomennettu.
Niin missäs tässä nyt on se pataleivän ohje...?
Ohje ois kyllä kätevä ;)
Huom, jotkut kuten itse saa oireita vehnätärkkelyksestä,joten sille on syynsä miksi suosii vain luontaisesti gluteenitonta!!! Suolistosairaita ja autoimmuunivaivaisia ja allergisia on moneen junaan. Omasta mielestä vehnätärkkelyksestä ei tule hyviä leipiä tai leivonnaisia. Suosittelen ruotsalais kaksikon luontaisesti gluteeniton kirjoja, jotka on myös suomennettu.
Ohjetta minäkin tässä kaipaisin...... ???????
Hei, pahoittelut, artikkelista oli jäänyt alkuaan resepti pois. Nyt se on liitetty mukaan!