Onko vauva vai teini suurempi este vanhempien seksille? Lue vanhempien kokemukset

Kun teinit valvovat yökausia, vanhempien seksielämä on usein hankalaa. Lue psykologin neuvot ja lukijoiden vinkit, mikä avuksi.Lue koko juttu

Onko vauva vai teini suurempi este vanhempien seksille? Lue vanhempien kokemukset

Kommentit (7)

Armeija aikaa odotellessa

Eikä siinä vielä kaikki...meillä uusioperheessä seinän takana yöt läpeensä pelailee tietokonepelejä 19v ja voin kertoa, että kaikki kuuluu läpi. Siinä ei paljon nukuta puhumattakaan siitä toisesta vaihtoehdosta. Toisessa päässä taloa on teinin valtakunta . No..ei se määrä vaan se laatu =D

  • ylös 10
  • alas 7

Mä en vielä aikuisenakaan halua kuulla toisten harrastavan seksiä, saati että olisi teininä halunnut kuulla! Joo ei ehkä mene teini siitä kuulemisesta rikki, mutta todella inhottavaa ja ärsyttävää jos kuulee toisten harrastavan seksiä! Ei kiinnosta!

  • ylös 24
  • alas 8
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Nuorena jouduin kuuntelemaan myös vanhempieni äänekästä seksiä seinän takana. Itse en lasteni asuessa kotona harrastanut "äänekästä" seksiä tästä johtuen.

Vierailija

Tosiaan, kun pienessä talossa leikki-ikäinen ja teinit, intiimit hetket on vaikeasti järjestettävissä.

Tyytyväinen äityli

Se että teini jotain kyulee, ei ole niin vaarallista. Ei numittäin ole haitaksi, jos teinikin oppii ottamaan muiden rytmin huomioon ja valvomaan vaikka illan myöhäistunnit omassa huoneessaan. Iso talo auttaa myös asiassa kummasti.

Sirpa Rinne

Ei se kuuleminen niin vaarallista ole, mutta itseä se hieman häiritsee, jos tiedän, että äänet kantautuvat muualle. Voihan seksiä harrastaa ilman yhdyntääkin, jos siitä aiheutuu liikaa ääntä. Piristystä makuuhuoneeseen voi keksiä monella tavoin. Linkatusta blogista voi käydä lukemassa vinkkejä. 

hipdi

Isot tai pienet lapset, mutta aika ja tilaisuus seksiin löytyy kyllä, jos haluaa järjestää. Pienet lapset nukkuvat paljon ja sikeästi, isot eivät ole edes kotona iltaisin. Enemmän seksiä on rajoittanut työ, jonka vuoksi erilaiset päivärytmit: emme ole edes yhtä aikaa kotona.tai hereillä, kun toinen lähtee töihin silloin, kun toinen tulee kotiin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat