Riittämättömyyden tunne on hyvä hälytyskello

Miksi en taaskaan saanut hommia valmiiksi työajalla? Miksi en jaksanut leipoa lapsen kanssa? Miksi en käynyt katsomassa sairasta isää useammin? Riittämättömyyden tunne kuluttaa kunnon ihmistä, mutta onneksi keskeneräisyyden kanssa oppii elämään.Lue koko juttu

Riittämättömyyden tunne on hyvä hälytyskello

Kommentit (3)

Vierailija

Tässä oli täysin unohdettu narsistien tai muiden tunnehäiriöisten aikuiset lapset, jotka suorittavat siksi, että heidät on kasvatettu ainoastaan hyväksymään itsensä sen kautta, ilman suorittamista he eivät ole mitään. Eivätkä he olekaan. Monet heistä käyttäytyvät läheisiään kohtaan niin vihaisesti uupuneina taakkansa alle, että jokainen läheinen vain huokaisee helpotuksesta päästessään heistä eroon. Ja kuitenkin he ovat omien rakastamattomien vanhempiensa uhreja. He eivät suorittaisi, ellei se olisi heille ainoa tie ja tapa olla olemassa.

  • ylös 32
  • alas 3

Hei nimimerkki Vierailija, otitpa tärkeän näkökulman esiin, kiitos paljon kommentista! Tämä on ihan sellainen ajatus, että laitamme korvan taakse, jos tekisimme tästä joskus juttua nettiin tai lehteen. Suorittaminen ei tosiaan ole mitenkään aina ns. omaa syytä - meistä tulee erilaisten asioiden takia sellaisia kuin olemme.

  • ylös 12
  • alas 4
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
huono ihminen

Myös omaishoitajana palkatta toimija tuntee riittämättömyyttä. Kun ei voi parantaa läheistään . Kun ei pysty piristämään..lohduttamaan..auttamaan kuin rajallisesti. Kun kokee syyllisyyttä siitäkin että pitää välipäivinä sairaalassa käymisestä. Kun ei viettänyt aikaa kuin 5tuntia läheisensä kanssa /päivässä.

Koen riittämättömyyttä olla läheinen. Auttaja. Henkilölle jonka avun tarve on 24/7.

Olen varmaan huono ihminen?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat