Lukijan kirje: Joku on aina hampaissa

Ulospäin kaikki näyttää hienolta, mutta ulkokuoren alla on paljon kiusaamista.Lue koko juttu

Lukijan kirje: Joku on aina hampaissa

Kommentit (6)

yksi monista

Meillä ihmisillä tuli törmäyksiä henkilöstöpäällikön kanssa, mutta ehkä johto ei saanut niitä tietoonsa (kukapa menisi sinne kantelemaan), kun mikään ei muuttunut.

Hosuli

Ymmärrän, että ihmiset eivät yksin uskalla pitää puoliaan pelätessään menettävänsä työnsä. Mutta joukkovoima voisi tässä auttaa: jos riittävän moni yhdessä kertoo tilanteesta johdolle, luulisi sen vaikuttavan asiaan. Tosin oma kokemukseni on, että selän takana kyllä heristetään nyrkkiä, mutta kun pitäisi vastata puheistaan, katsotaan kengänkärkiä ja vaietaan. Kovin harvalla on selkärankaa ja siviilirohkeutta. Toisaalta luulisi tällaisen näkyvän tuloksissa. Turha hyörinä paljastuu jossain vaiheessa tuottamattomaksi toiminnaksi - ellet ole valtion/kunnan palveluksessa, jolloin sitä voi jatkaa loputtomiin. Veronmaksajahan harvoin vaatii tilille ja yhteistä rahaa ei kukaan vahdi. Mikä siis on neuvoni? Se, että keräätte porukan ja vaaditte  yhdessä muutosta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Juutalaisia vainottiin, mutta jos joukkovoimaa käytetään yhden perheen vainoamiseen porukassa ja jopa kasvatusalan amnattilaiset lähtevät esim melulla kiduttamaan, eli aina halutaan järjestää yhdelle perheelle ylimääräiset äänet, 20 vuoden ajan

Joukkovoimaa käytetöän yhden.kiusaamiseen tekemällä tekoja, joita ei haluta itselle

Vierailija

Lapset alle kouluiköisestä ylöspäin tietoisesti mukana.
Järjestetään semmoiselle jonka kodin edessä ensin vuosia järjestetty pelikenttä ajotielle.
Aloittajana ihmiset joille elämä on peli ja vihan lietsominen addiktio ja toisen kärsimyksen katsominen ainoa nautinto

Vierailija

Ilo viety kodista. Maassa, jossa yliopisto, koulu, ja työpaikat järjestetään valmentajien kautta kultapojuille, jotka harrastavat jotaim peliä.
Ihmisarvo ja moraali on suomessa kateissa niin sipilältä kuin.kansaltakin

Vierailija

Millaisia ihmisiä nämä urheilupiireissä pyörivät ovst
Millainen kansa me olemme
Halutaan henkisedti pahoinpidrllä, nöyryyttää, alistaa kiusata, juoruta, tehdä pahaa ja opit annetaan samaan aikaan kuin rinnan syöminen

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat